interesant, cum se invata acele chei @petroman????
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
Originally posted by skd_ozenel View Postda eu nu o inteleg pe asta...
"nu are inchidere din telecomanda doar centralizata din cheie"
cum vine asta? telecomanda de la ce incerci sa folosesti? televizor? AC?
Explicatie: Masina este model Ambiance iar ambele cheis sunt simple fara telecomanda, masina se incuie si se descui din cheie! Modululu acela care vine montat are cheile cu telecomanda, de la el o sa folosesc telecomanda. Priceput?
Comment
-
cel mai simplu pui o alarma cu chei gen briceag e in jur de 200 ron sau o alarma cu cod saritor 150 ron si cumperi cheie gen briceag universala care am si ioMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Acum 15 min am achizitionat si eu modulul si cheile model acesta.Urmeaza sa le montez.
Comment
-
-
Originally posted by BRUTUSANF View Postda mah poti sa-ti iei cheia asta fara emblema anume ,noua la 40 ron si se merita ,asa o sa fac si eu cat de curand ,o sa am nevoie putin de ajutotul lui petroman sa vad cum a montat cheia si cipul .
Comment
-
Originally posted by Distrat View PostAcum 15 min am achizitionat si eu modulul si cheile model acesta.Urmeaza sa le montez.
Comment
-
Originally posted by cristyan86 View Postse gaseste inschdere adica modul +2 chei briceag la 90 ron si se inschide se deschide si deschidere portbagaj din cheie unde e cazulMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
Comment