Cheie Briceag Gen Vw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• interesant, cum se invata acele chei @petroman????
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• fara suparare, voi citit topicul inainte? sau doar ultima intrebare?

buna intrebare, nu dai din ele?
      sigpicMy ride

Comment

• citeste tu tot forumul si dupa aia imi spui si mie ce si cum.
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• da eu nu o inteleg pe asta...
          "nu are inchidere din telecomanda doar centralizata din cheie"
          cum vine asta? telecomanda de la ce incerci sa folosesti? televizor? AC?

Comment

• salut.
            cum aflu daca am alarma cu cod saritor?
            multumesc.

Comment

• Originally posted by skd_ozenel View Post
              da eu nu o inteleg pe asta...
              "nu are inchidere din telecomanda doar centralizata din cheie"
              cum vine asta? telecomanda de la ce incerci sa folosesti? televizor? AC?

Explicatie: Masina este model Ambiance iar ambele cheis sunt simple fara telecomanda, masina se incuie si se descui din cheie! Modululu acela care vine montat are cheile cu telecomanda, de la el o sa folosesc telecomanda. Priceput?

Comment

• cel mai simplu pui o alarma cu chei gen briceag e in jur de 200 ron sau o alarma cu cod saritor 150 ron si cumperi cheie gen briceag universala care am si io
                Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Acum 15 min am achizitionat si eu modulul si cheile model acesta.Urmeaza sa le montez.
                  Attached Files

Comment

• cat ai dat pe modelul asta ...si sa pui poze cu cheia modificata

Comment

• 90 a fost.e noul model de audi.vineri seara o sa incep sa modific si sa montez.doamne ajuta
                      Sunt destul de bine construite adica nu sunt usoare sau sa iti lase impresia ca se va dezintegra daca il scapi pe jos
                      Last edited by Distrat; 24 February 2011, 16:21.

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF View Post
                        da mah poti sa-ti iei cheia asta fara emblema anume ,noua la 40 ron si se merita ,asa o sa fac si eu cat de curand ,o sa am nevoie putin de ajutotul lui petroman sa vad cum a montat cheia si cipul .
                        se gaseste inschdere adica modul +2 chei briceag la 90 ron si se inschide se deschide si deschidere portbagaj din cheie unde e cazul
                        www.loganclub.ro/forum/member.php?u=33004

Comment

• stie cineva in cluj unde gasesc cheie de genu? multumesc

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
                            Acum 15 min am achizitionat si eu modulul si cheile model acesta.Urmeaza sa le montez.
                            poti spune si de unde ai luat? daca e vreun site...
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Originally posted by cristyan86 View Post
                              se gaseste inschdere adica modul +2 chei briceag la 90 ron si se inschide se deschide si deschidere portbagaj din cheie unde e cazul
                              incearca sa citesti ce scrii, eu am citit de cateva ori ca sa inteleg ce zici
                              Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• dap.situl este auto100.ro eu maine seara sper sa le mon tez si sa va spun cum functioneaza

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google