in piata in Vitan - bucuresti gasiti orice inclusiv cheia 50 ron
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
-
cheia care mi-am facuto pe 15 mai 2008 inca merge foarte bine iam schimbat doar breloculAttached FilesMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
cumperi cheia briceag, ii faci lama ca la cheia originala. asta am inteles
apoi din cheia originala scoti cipul si il pui la noua cheie? sau cheia briceag o cumperi cu cip care il programezi?
indiferent de situatie...butoanele de pe cheia briceag pot fi folosite ca sa deschid usile centralizat?
se poate face ca din cheia briceag sa se deschida si portbagajul?
Comment
-
In cheia briceag pui cipul(transponderul) din cheia originala (de preferat cea fara butoane). Da, cheia briceag deschide usile SI portbagajul (daca are actuator, daca nu-trebuie montat).Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
sa uzat cheia briceag nu mai sare limba afara cand apas pe buton am desfacuto si am gasit un locas unde se prinde arcul care arunca limba afara,rupt ,sper sa ajung saptamana asta prin vitan si va spun daca mai sunt chei si la ce pretMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Lamuriti-ma si pe mine ca tot nu pricep ( deh is mai greu de cap) am un logan ambiance din 2005 nu are inchidere din telecomanda doar centralizata din cheie. Am gasit astea http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=609 tot aici pe forum le-am vazut. Deci daca montez modulul acela, ( bineinteles mut cipul) o sa imi mearga inchiderea din telecomanda!
Comment
-
am gasit ieri cheia in piata Vitan dar a cerut 85 de lei dupa o negociere ca la usa cortului am scoso la 60 este identica cu cea care am avuto si am vazut ca are orice model de cheie briceag pentru toate marcile de masini
Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
nu inteleg ce cheie e aia la 80 de ron? cu 60 de ron iei modulul cu totul +2 chei / cu 80 ron cu tot cu inchidere centralizata(motorase) iar cu 120 de ron iei o alarma cu 2 chei......
sau aceasta cheie merge ,,invatata,, la alarma sau inchidere centralizata si de aceea pretul este pe masura..?!?
Comment
-
da este chei care merge "invatata" sa mearga cu orice alarma cu cod saritorAttached FilesLast edited by petroman; 6 February 2011, 19:47.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Comment