Cheie Briceag Gen Vw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie briceag Logan cu alarma

Salutare . Mi-am cam prins urechile pe aici deci va rog un picut de ajutor .

Ce trebuie sa fac sa am si eu o cheie briceag pe loganul meu .

AM inchidere centralizata cu alarma si cu deschiderea portbagajului cu buton din interiorul masinii .

Si binenteles care sunt costurile ?

Sunt din Mures .

Multumesc mult .
    Mihai

Comment

• daca ai inchidere pe cheia masini, mai usor este sa schimbi cheia de rezerva cu una briceag, daca alarma ta are cod saritor, poate invata noua cheie, cea briceag, a mea de exemplu nu a mers, deci pe langa cheia care are 3 butoane mai am si telecomanda alarmei, acum tu vezi cum faci, chei am vazut la 20-50/buc (eu personal am luat.o cu 20 lei), alarma cu 2 chei am vazut de la 120 in sus
      sigpic

Comment

• nicu_rcn unde gasesc si eu o cheie briceag cu 3-4butoane vreau sa o invat la alarma, alarma(telecomanda) are 4 butoane conteaza asta in cazul in care cheia are 3 butoane?

Comment

• Chei poti gasi la dezmembrari sau in targ, insa nu stiu ce alarma ai tu, ca asa cum am mai zis, trebuie cu cod saritor ca sa invete alta telecomanda
          sigpic

Comment

• e Pilot, pe cutie scrie ca are cod saritor.. cat de saritor o fii naiba stie..

Comment

• Am si eu o intrebare , pe masina am montata o alarma Hornet 740T , in specificatii scrie Cod saritor activat / dezactivat , stie cineva se poate adauga o astfel de cheie tip briceag?

Comment

• Pai citeste optiunile alarmei in carte, daca ai pierdut cartea gasesti destule informatii pe net (google), in principiu activezi code learning (cod saritor), (sper ca nu am gresit denumirea, daca da, scuze ca abia m.am trezit) si apoi activezi noua telecomanda, de exemplu la mine se pune contactul de 7 ori (parca) si apoi cu contactul pus apas pe butonul de armare al sistemului, insa la mine merg numai telecomenzi identice cu ale mele.
                sigpic

Comment

• Am gasit in carte procedura de invatare dar din pacate trebuiesc telecomenzi facute de hornet . Asta e. Multumesc nicu_rcn

Comment

• merege orice cheia cu cod saritor e ca si o telecomanda universala
                    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• daca are cod saritor, asa stiu si eu ca merge orice...
                      sigpic

Comment

• Eu am incercat cu asa ceva si nu-mi este recunoscuta telecomanda de catre alarma

Comment

• eu am o alarma wintec l720 si cand inchid doar din alarma nu se inchide plafoniera progresiv..ramane aprinsa ca si cum as fi uitato aprinsa.se inchide in 2 minute sau cat e timpul respectiv.daca inveti alarma cu cheie de tip briceag presupun ca merge doar cu cheia fara butoane si ar inlocui pagerul, cand am asa ceva.daca programez noua cheie cu alarma masinii aceasta merge cu toate telecomenzile ?(noua cheie, pagerul si telecomanda de rezerva?)
                          Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• salut! a reusit cineva sa sincronizeze telecomanda de la cheia briceag cu alarma hornet 740t?

Comment

• Dintre cei care au montat pana acum aceste chei poate cineva sa puna poze din timpul montajului si cum au facut legaturile la pinii uch-ului si unde ati montat acel modul!! Am si eu un modul si as vrea sa il montez, am studiat schema de montaj dar as vrea sa vad si cateva poze din timpul acestuia!

Comment

• Cheie briciag

Cum ai pus cipul in carcasa de vw?

Originally posted by BRUTUSANF View Post
                                da mah poti sa-ti iei cheia asta fara emblema anume ,noua la 40 ron si se merita ,asa o sa fac si eu cat de curand ,o sa am nevoie putin de ajutotul lui petroman sa vad cum a montat cheia si cipul .
                                Ai reusit sa montezi cupul in carcasa cu briceag?
                                Last edited by tivig; 25 January 2013, 18:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google