bine o sa intru si io pe acolo poate iau mai multe si mai vand si prin iasi
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
La mine la vw sa tocit emblema din cheia briceag, trebuie sa o schimb.
Eu unul v-as recomanda sa faceti cheie briceag pentru ford, diferenta este ca acolo cheia intra pe parte ingusta in plastic si nu ca la golf pe partea lata.Deci cheia este mai mica si subtire fata de golf.
dar marea problema este dupa mine cipul, care este foarte sensibil la socuri iar o data ce ai bulito ai puso (exemplu daca iti cad cheile din mina pe gresie)
Comment
-
aloooooooooooooo cei cu tine ,daca am logan cum sa fac chie pentru ford iar daca tot zici ca e sensibil cipul ceea ce nu cred ca eu am scapat cheia de N ori si nu sa stricat (mi te imaginez cu cheia de la vw tau legata de gat - si daca ti sa tocit emblema de vw si tu vrei sa tio schimbi chiar crezi ca e problema LOGANISTILOR
Comment
-
este pe net nustiu unde e adresa dar am vazut 2 chei cu tot cu modul de inchidere/deschidere care se adapteaza pe orice masina
Comment
-
cu ce te deranjeaza daca in loc de breloc la cheie pui telecomanda de la alarma eu oricum decand miam pus alarma lasasem cheia cu inchiderea pe ea in casa si o luasem pe cea cheala ca doar comenzile le am pe telecomanda alarmeiAttached Files
Comment
Comment