Nu pot sa vad poza ,nu se deschide .
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostCine imi poate spune unde se gaseste cipul cheii?Atasez o poza cu cheia desfacuta...cea fara deschidere-inchidere... Multumesc.Attached Files
Comment
-
Chiar vroiam sa te intreb petroman ,conteaza cum pui cipul trebui sa-l pui in aceeasi pozitie sau nu conteaza .
Poti sa-l pui si mai departe de lama ,da-mi niste detalii la montarea chipului ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
AI putea sa faci si tu o poza la cheia briceg montat ,te rog ,mai ajuta enorm sa vad exact cum ca nu vreau sa stric ceva .
2-3 poze te rog daca vrei sa o desfaci si da-mi si mie id-ul tau pe mess sa vorbim ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
daca ai inteles tot ce tiam explicat pe mes mai explica tu odata aici si eventual fa tu poze cu pasii carei faci pentru modificare eu am modificato intro joaca si nu mam gandit la pre multe pozeAttached Files
Comment
-
Nu inteleg de ce va chinuiti cand va puteti duce pe str poporului (pt cei din cta) si va luati alarma cu telecomanda in forma cheii briceag. dupa ce va montati alarma va duceti la un nene care face chei si copiati pe lama de la alarma forma cheii si s`a rezolvat fara a demontezi chei sa lipesti sau alte din astea...
Comment
Comment