Cheie Briceag Gen Vw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Este foarte buna si merge pe orice alarma cu cod saritor eu o am de ceva vreme si nu am avut nici un fel de problema

Comment

• care ma ajuta

Care ma ajuta si pe mine cu niste chei din astea briceag dar pe care sa aiba si butoanele pt inchiderea centralizta eu sunt din satu mare si pe aiki sut dar mult mai scumpe fata de ce am vazut aiki ca scrieti voi
      astept niste raspunsuri
      daca pot ajut si eu cu cevaa
      Last edited by pepitoznn; 29 October 2008, 22:14.

Comment

• Salut forumisti
        eu am cumparat de la o firma din baia mare setul care contine modul comanda pt inchidere si doua chei cu capul metalic audi-vw
        am pus cate un cip virgin in interior ,am legat modulul si functioneaza totul:inchidere,alarma,ridicare geamuri la armare;nu am activat pt deschidere portbagaj pt ca eu am un mcv;partea metalica am pilit-o pt fixarea in corp;
        bafta pt cei ce vor sa aplice aceasta modificare
        cand ma privesc ma ingrozesc,cand ma compar ma linistesc

Comment

• Mai vinde careva chei tip briceag????? Ceva preturi bune???

Comment

• Bucuresti(Vitan) sau Carefour(stand de chei iale)- cel putin in Iasi

Comment

• Multumesc pentru informatii petroman dar ai vazut de unde sunt eu???
              ceva de prin zona mea sau daca mai are careva de pe forum poate sami aduca , daca vine la intalnirea regionala deva de pe 21.12.2008 eventual la pret bun!!!!

Comment

• chei briceag

set 2 chei briceag + modulul pt inchidere centralizata
                Attached Files

Comment

• salut a montat cineva modulul de la cheiile astea briceag??

Comment

• Am stat si am citit toate posturile voastre.Acum spuneti se poate pune intro cheie briceag placa de la cheia de logan cu inchidere centralizata.Adica sa pui in carcasa cheii briceag placa din cheia logan ?? se poate adapta? Nimeni nu a spus nimic concret.

Comment

• Originally posted by smariansilviu View Post
                      set 2 chei briceag + modulul pt inchidere centralizata
                      Ce ne arati tu nu e o cheie originala de logan asta e un kitch ieftin de alarma auto cu inchidere centralizata.
                      Eu vreau sa stiu daca se poate adapta inchiderea originala cu tot cu cheie intr-una briceag.

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
                        Am stat si am citit toate posturile voastre.Acum spuneti se poate pune intro cheie briceag placa de la cheia de logan cu inchidere centralizata.Adica sa pui in carcasa cheii briceag placa din cheia logan ?? se poate adapta? Nimeni nu a spus nimic concret.
                        nu ai cum sa pui tot circuitu la cheia asta ca nu are loc..poti sa pui doar cipu si legi la inchidere faci lama sa se potriveasca si gata
                        low....&.....slow

Comment

• Daca are cineva cheie gen vw sa se potriveasca la logan plz dati un pm .. sau ziceti de unde as [utea sa iau ..

Comment

• eu am asa ceva 120 de ron am dat pe ele cu tot cu modul de inchidere si alte optiuni

Comment

• Pai zi si de unde le-ai luat cata .. adik daca le-ai luat de la vreun magazin mai mare

Comment

• Daca citeai in primul post.. aveai sa afli ca se gasesc in dezmembrari poate mai greu putin.. dar daca cauti sigur gasesti.
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google