Este foarte buna si merge pe orice alarma cu cod saritor eu o am de ceva vreme si nu am avut nici un fel de problema
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
care ma ajuta
Care ma ajuta si pe mine cu niste chei din astea briceag dar pe care sa aiba si butoanele pt inchiderea centralizta eu sunt din satu mare si pe aiki sut dar mult mai scumpe fata de ce am vazut aiki ca scrieti voi
astept niste raspunsuri
daca pot ajut si eu cu cevaaLast edited by pepitoznn; 29 October 2008, 22:14.
Comment
-
Salut forumisti
eu am cumparat de la o firma din baia mare setul care contine modul comanda pt inchidere si doua chei cu capul metalic audi-vw
am pus cate un cip virgin in interior ,am legat modulul si functioneaza totul:inchidere,alarma,ridicare geamuri la armare;nu am activat pt deschidere portbagaj pt ca eu am un mcv;partea metalica am pilit-o pt fixarea in corp;
bafta pt cei ce vor sa aplice aceasta modificarecand ma privesc ma ingrozesc,cand ma compar ma linistesc
Comment
-
Am stat si am citit toate posturile voastre.Acum spuneti se poate pune intro cheie briceag placa de la cheia de logan cu inchidere centralizata.Adica sa pui in carcasa cheii briceag placa din cheia logan ?? se poate adapta? Nimeni nu a spus nimic concret.
Comment
-
Originally posted by smariansilviu View Postset 2 chei briceag + modulul pt inchidere centralizata
Eu vreau sa stiu daca se poate adapta inchiderea originala cu tot cu cheie intr-una briceag.
Comment
-
Originally posted by Distrat View PostAm stat si am citit toate posturile voastre.Acum spuneti se poate pune intro cheie briceag placa de la cheia de logan cu inchidere centralizata.Adica sa pui in carcasa cheii briceag placa din cheia logan ?? se poate adapta? Nimeni nu a spus nimic concret.low....&.....slow
Comment
-
Daca citeai in primul post.. aveai sa afli ca se gasesc in dezmembrari poate mai greu putin.. dar daca cauti sigur gasesti.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment