Stiam de postul #78, dar era vorba de montat unitatea de inchidere pe masina, nu doar de adaptarea cheii. Firele care si cum trebuiesc legate e mai problematic. Daca as avea o poza cu manualul inchiderii care a venit cu respectiva cheie-briceag as putea spune ce fire si unde trebuiesc legate.
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
foarte bune pozele si explicatiile din linkul respectiv.dar nu e chiar la fel.daca stie careva cum se numeroteaza pini la uch care sunt si cum? ar fi ideal.daca isi monteaza cineva in curand sa faca cateva poze sau sa filmeze daca se poate
Comment
-
Salutare tuturor, dupa ce am rasfoit acest thread am ajuns la concluzia ca pentru un set de astfel de chei nu ar strica un drum in targ la Vitan. Dar am constatat ca faimoasele chei din Vitan ce colegii in posturile anterioare spuneau ca sunt la 35 de ron sunt 150 bucata... sau cel putin asa vroia sa le vanda tipul respectiv. Ma invart ma mai uit prin targ nu am mai gasit ... ma intorc inapoi gandindu-ma ca o fi cu tot cu facutul cheii si setarea alarmei sa recunoasca cheia. Dar nu tipul a confirmat doar cheia 150 de ron. Acum vine si intrebarea: de unde fac si eu rost de un set de astfel de chei la un pret convenabil ? Va multumesc anticipat.
andrrei_ro in postul 141 spuneai ca ai achizitionat un set de chei si cu modul de inchidere la 60 de ron. Am cautat pe site-ul respectiv dar nu am gasit nicaieri. Esti te rog amabil sa imi trimiti si mie un link sau un contact de unde pot achizitiona si eu aceste chei? Multumesc.Last edited by GL-83-SUN; 25 November 2009, 21:10.
Comment
Comment