Cojit Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cojit Volan

Salut,
    deschid acest new thread pentru a ma informa in privinta problemei mele. Poate cativa dintre voi ati mai trecut prin asa ceva si ati rezolvat. am o mare problema cu volanul , care a inceput sa se cojeasca la partea superioara , exact unde tii mana. Greseala mea majora presupun ca a fost ca nu am pus husa pe el, dar chiar mi se pare taraneasca husa aia.
    A mai intampinat cineva problema asta, cum a rezolvat-o. Multumesc
    Respect MCV!

Originally posted by motanu2905 View Post
    Salut,
    deschid acest new thread pentru a ma informa in privinta problemei mele. Poate cativa dintre voi ati mai trecut prin asa ceva si ati rezolvat. am o mare problema cu volanul , care a inceput sa se cojeasca la partea superioara , exact unde tii mana. Greseala mea majora presupun ca a fost ca nu am pus husa pe el, dar chiar mi se pare taraneasca husa aia.
    A mai intampinat cineva problema asta, cum a rezolvat-o. Multumesc
    Respect MCV!
    Rezolvarea pentru problema ta este urmatoarea: evita sa porti inele, verighete,ghiuluri, etc pe degete cand conduci. Daca sunt noi au muchiile ascutite si iti zgarie volanul foarte tare. Nu zice nimeni sa nu porti verigheta daca esti casatorit insa incearca sa nu mai strangi tare volanul cand conduci mai ales cu mana pe care ai verigheta.

Numai bine

Comment

Salut,si eu m-am confruntat cu aceiasi problema ca tine dar fiind masina in garantie am fost la dealer si a schimbat volanul fara discutii multa bafta
      HD-87-DLR

Comment

Nu poti decat sa-l imbraci in piele sau sa-l schimbi.
        Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Comment

este ph2? volanul de la ph2/sandero are imbracatura tare proasta calitativ. am aceeasi problema, astept sa se cojeasca mai tare sa pot merge la service. se rezolva pe garantie.

Comment

daca mai ai masina in garantie mergi cu ea la Dacia si til schimba.am mai vazut pe un thred aceeasi problema si la rezolvat la service.
            sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgine…azi, 2012 a murit de foame.

Comment

Re

Multumesc pentru raspuns in primul rand...nu port inele,ghiuluri si alte deastea...verigheta abia de la anul. loganul este un ph2, si mi se pare foarte aiurea ca pentru un laureat sa nu puna piele in locul imitatiei de 2 bani care este acum.
              Nu cred ca pot merge la garantie pentru schimbare, este vorba de cca. 10cm in lungime si 4 cm pe grosimea volanului. Nu ar fi mult, si nu vreau sa par vrun fitos, dar imi raman in permanenta pe mana puncte din materialul volanului si este totusi destul de stresant. Am inteles de la un amic care ar un ph1 normal, nu mcv ca foloseste crema Doina pentru volan si este foarte buna, dar la el inca nu a inceput "naparlirea". Multumesc mult, voi incerca la service ca oricum ajung pentru mici retusuri la caroserie.
              P.S. Regret ca nu voi mai fi posesor de mcv in aproximatic 3-4 zile, voi fi nevoit sa schimb cu un opel astra clasic - serviciul e de vina - . Pacat chiar incepuse sa-mi placa .
              In rest respect posesorilor si aveti grija de ele, spre deosebire de parerile altora , chiar este o masina buna.

Comment

Prietene fitos sau nu este masina ta si tu ai dat banii pe ea deci fuguta la service, si eu am fost in situatia in care esti tu si la schimbat pe garantie fara discutii, eu am tot un Laureate de 1 an si 8 luni
                HD-87-DLR

Comment

Si eu am aceeasi problema la un prestige ph1,dar m-am dus dupa 2 ani si nu la mai schimbat ca intra in nu stiu ce categorie
                  daca ma duceam pana in 18 luni mil shimba
                  masina are garantie extinsa inca 6 luni
                  Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral

Comment

cel mai bine schimbal si punei husa la cel nou

Comment

Cumnatul meu a patit la fel si nu poarte decat vergheta e om insurat numai ca al lui era un logan ne mcv Kiss fm i-au schimbat volanul pe garantie dupa 2 luni de la achizitionarea masinii 2008, acum volanul schimbat arata ca dupa 100 000 km masina avand 30 000 deci volanul este consumabil

Comment

Aceeasi problema o am si eu cu volanul s-a cojit in unele locuri,o sa merg cu masina la garantie si o sa le spun sa mi-l schimbe...nu vad de ce sa il protejez cu huse din alea penale....masina are un an si cateva luni si parerea mea este ca nu are voie sa se intample asa ceva...multumesc pt informatie ca se pote schimba pe garnatie!
                        sigpic

Comment

si mie mi se pare cam naspa volanul; cred ca o sa-mi cumpar husa la el

Comment

Costa 150 lei kit de piele si ti-l imbraci singur in piele... era cineva din craiova care vinedea pe forum. Ca sa iei o husa iei un kit cu tot cu alte akareturi gen maciulie china pt schimbator si frana de mana ... si tot asa si tot dai vreo 80 lei pe ele. Gandeste bine inainte sa pui husa si aia se va uza ... sau solutia mai complicata gasesti piele si dai o tura pe la un cizmar are el tot ce ai nevoie.
                            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

multumesc frumos pt informatii

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google