Probleme Servo Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Servo Directie

Salutare , am un MCV si cand am facut schimbul de ulei am vazut pe caseta de directie ulei, in partea stanga ce poate fii?

Cand ti-a facut schimbul de ulei ti-au schimbat si filtrul , in momentul cand schimbi filtrul se mai scurge ulei din el , asta e ce ai vazut tu acolo , putin ulei scurs
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Da am schimbat si filtru de ulei, dau uleiul era pe caseta de directie , langa burduf, or fi ceva semeringuri care trebuiesc schimbate?

Comment

niste poze ar fii mai edificatoare . Uleiul de servo are culoare rosiatica transparenta , deci clarifica-te daca e ulei de motor sau de servodirectie
        Pain brings out the truth in us all...
        ...how much truth can you stand?

Comment

cand se schimba filtrul de ulei indiferent cat de mult ulei curge nu are cum sa ajunga pe caseta de directie pentru ca e in cu totul alta parte, referitor la treaba cu ulei la caseta de directie cel mai bine te apuci si il cureti si vezi daca mai apare in zona aia si daca apare e clar ca iti pierde caseta.

Comment

am curatit-o , dar nu imi dau seama pe unde pierde, carcasa nu cred ca e sparta

Comment

scade niv. din vasul de expansiune ? dac nu scade a curs din motor verifica sonda monocontact in partea stanga a mot deasupra compresorului. se intampla destul de des sa ii crape membrana poate fi inloc originala 420 lei de solenta 170 lei poti si sa-i infunzi gaura cu un surub nu va mai pierde pe acolo, dar daca vei avea pierderi in alte parti nu-ti va mai semnaliza in bord scaderea nivelului din vas dac nua sta e problema tre sa dai jos caseta si sa ver. semeringurile

Comment

concluzia e ca trebuie mers la service

Comment

manocontactul nu e pentru nivel de lichid...nu am auzit de asa ceva in viata mea.
                  ala e pus acolo pentru ECU injectie... ;)
                  si DA, mergi in puii mei la service ca mai bine decat aia cine vrei sa iti spuna?
                  :P

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google