Probleme stergatoare
Collapse
X
-
@ nt-17-tut: ce piesa ai scurtat tu? ceva poze daca se poate sa vedem cum a iesit.
Eu am pus de 63 pe partea sofeului si de 56 pe partea insotitoului, dar tot nu dispare definitiv acel triunghi. Cel putin sunt multumit ca imi steg parbrizul pe o suprafata foarte mare.
Comment
-
Eu am rezolvat problema triunghiului in cel mai simplu mod, nu am pierdut decat putin aspect, luat una bucata cheie tubulara(ma inteleg mai bine cu ea)de 10 , desfacut bratul din partea stanga, ridicat putin mai sus decat celalalt si strans la loc, inafara faptului ca sta un pic mai ridicat in repaos decat celalalt, sterge acum si acel triunghi pana se intalneste cu semicercul facut de bratul din stangaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Pentru putin barosanule
samy: la fel am procedat si euAttached Files
Comment
-
ceva de genul cum s-a discutat mai sus am facut deja cu mult inainte de a scrie pe acest topic, dar poate marea greseala e faptul ca pe partea insotitorului am stergatorul de 56cm, in rest nu mai apare triungiul asa mare, dar tot imi ramane un pic. Cand voi avea timp voi mai scurta putin din brat.
Comment
-
Nu stiu exact dar modificarea aceasta cu scurtarea bratului nu forteaza motorasul (forta necesara fiind mai mare dupa scurtare decat inainte?) Sa luam ca exemplu una bucata piulita prinsa bine pe un surubnu e mai usor de desfacut cu o cheie mai lunga decat cu una mai scurta? Sincer as opta spre ridicarea stergatorului cum a facut samy
Comment
-
Face-ti OZN-uri la masinile voastre.....cu triunghiul ala. Scurtati din piese, schimbati lamele la stergatoare, chair unele din brate.........
Adevarul este ca acea piesa in forma de S care misca bratul stergatorului de la pasager, nu trebuie scurtat (mai mare prostie ca asta nu am auzit), ci trebuie modificata. Adica, acel S, sa devina un 4 de tipar. Se procedeaza cu ajutorul unei menghine si a unui ciocan (1kg), prin lovituri repetate. Se monteaza piesa inapoi (PS:sudura decaleste piesa), si atunci, chiar si cu lamele normale sau marite, se mareste cursa bratului, pe toata suprafata parbrizului, exact ceva in genul skoda. Ideeile sunt postate aici ...dar multi se uita la sectiunea My Ride, sa vada ce culoari se mai adauga la masini,nu ce se poate face util la ele.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment