sony, eu mi-am luat din carrefour 2 stergatoare aero (au ambalaj rosu) ambele de 21 INCH si nu mai am triunghi. sunt la fel cu ale lui supercar, diferenta e ca eu le am pe ambele de 21
Probleme stergatoare
Collapse
X
-
pai saptamana trecuta, dupa ce am mers la intalnire cu voi, si ca pret unu e 17 ron. sunt multumit de ele pana acum. alea vechi daca treceam de 90 nu mai stergeau nimic, astea sterg si la 130, nu mai scartaie si am scapat si de triunghi. faza e sa nu fie mai lungi de atat ca se ating. eu mai intai le-am masurat cu centimetru pe alea vechi si apoi le-am luat p-astea putin mai mari. cat or tine nu stiu dar deocamdata imi placIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postandrei pe spate ai idee de ce marime e stergatoru?
Comment
-
Releul de stergatoare e stricat, se schimba pe garantie.
Comment
-
Sub bord, mergi la service, ca e ieftin sa umble la el, nu merita sa te apuci tu sa umblii.
Si oricum trebuie inlocuit.
Comment
-
Am vrut si eu sa-mi schimb stergatoarele si sa-mi pun mai mari ( 55 ) din alea ca la masinile "jmechere" care se arcuiesc cand le ridici . Si nu-mi atingeau cu mijlocul pe parbriz si ramaneau 2 dungi pe mijloc. Asa ca le-am dat jos si am luat de 52 parca. Super .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Pai nu esti din Bucuresti? Vrei sa-ti recomand un service unde nu trebuie programare?
Comment
-
Pentru a sterge in totalitate acel triung, trebuie scurtat bratul de jos a stergatorului. Acel brat care se afla sub plasticul care acopera tot mecanizmul stergstorului. Cine este interesat este un tutorial chiar aici pe forum. Incepind din postul 115 in jos. Daca cineva mai are intrebari, ajut cu placere.
Comment
Comment