Mergi in service sa iti regleze farurile ...
blocare comanda bi-xenon pe faza lunga
Collapse
X
-
bi-xenon faza lunga blocata
@budaimihai vezi sa nu iti fie murdara oglinda la far, eu asa am la unul din ele si trebuie sa schimb acel far, din pacate
VA ROG AJUTATI-MA
stie cineva cum sa rezolv problema cu faza lunga care ramane blocata ?
am inteles ca o rezistenta de 5w cu 30 ohmi sau un bec w5w pus in mufa care ar alimenta farul din dreapta (care ramane libera) e suficient pentru a remedia acest bug.
am luat un bec 5w si am pus un cablu cu 2 papuci care am incercat sa ii pun in mufa ramasa libera pe dreapta
cand am conectat pe 1 si 3 se aprindea cand dadeam faza lunga dar tot nu isi revenea.
intrebarea mea este: unde anume gresesc ? Trebuia altfel conectati ?
banuiesc ca in mufa la indicativele mele corespund:
1 + faza lunga
2 + faza scurta
3 - masaAttached Files
Comment
-
Si pentru faza cu spalarea farurilor exista o solutie pentru pabriz care impiedica apa sa stea e acesta pana la o anumita viteza, s-ar putea sa foloseasca si la faruri nu stiu daca rezista la temperaturi mai inalte din cauza becurilor sau daca e buna pt plastic.
Comment
-
Deci pina la urma e legal sau nu?Se merita sa-ti montezi xenoane sau nu?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostDeci pina la urma e legal sau nu?Se merita sa-ti montezi xenoane sau nu?Cumpar volan de Duster
Comment
-
Salutare ! :-) Am cumparat si eu o instalatie Bi-Xenon de 55w, dar am ceva probleme cu ea ( am schimbat becurile cam des - nu mai stiu exact de cate ori; instalatia e Thunder ), iar la chestia cu faza lunga blocata a rezolvat electricianul care a montat-o ( a legat un consumator la firul negru, respectiv cel roz - in partea stanga ) !!! Succes !!!
Comment
-
pentru problema cu ramasul blocat pe faza lunga, 3 lei un releu de faruri de dacie, si gata
eu de la Jac din LCSibiu am aflat, am si montat, si merge de minuneLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
imi spune si mie cineva cum se pune releul acela sa nu mai ramana blocat pe faza lunga ca eu aveam un bec de pozitie pe mufa respectiva ramasa in aer dar din plictiseala am zis sa iau un releu sa il pun acolo am incercat eu sa il pun si am ars siguranta acum am schimbat siguranta dar nu ma mai risc sa pun la nimereala acum daca stie cineva cum se pune releul acela ce pin trebuie sa intre si undelaureate 1.5l, albastru marin
Comment
Comment