va salut poate ami zice si mie cineva cum pot rezolva o problema azi miam pus xenoane H4 si se aprinde totul e OK cand dau faza lunga raman pe faza lunga iar martorul din bord arata faza scurta SE BLOCHIAZA PE FAZA LUNGA multumesc
blocare comanda bi-xenon pe faza lunga
Collapse
X
-
salut am fost si eu azi sa imi iau xenon dar unde am fost eu mai aveau doar de 4300k ele se vad bine dar sunt un pic galbui mam gandit ca ar fi bine sa nu ma mai opreasca politia sa zica ca sunt albastre dar nu stiu deloc ce sa fac imi plac si cele de 6000k si au decat o tenta de albastru asa ca nu cred ca ar fi probleme are cineva de 4300k ce imi recomandati?....si sa revin si eu ca poate apare si la mine problema cum e treaba cu releu unde se pune ca nu am inteles daca vrea cineva sa puna o poza si sa expilce ii multumesc.
Comment
-
O intrebare care ami raspunde si mie asa trebui sa clantane releu cand dai flashuri ???
Am rezolvat problema cu releu lam montat intrun 1 minut ma cost 100 de mii releu
danny_finutzu................ Iati frate 6000k ca dastea am si eu acum 2 zile leam montat si se vad super bine 350 Ron
Comment
-
Releul trebuie sa clantane atunci cand dai flashuri...asta inseamna ca functioneaza.Am avut si eu pe vremea cand aveam farurile stock.El se infige in mufa ramasa libera de la bec.Unii am vazut ca pun un bec cu faza scurta arsa ca sa rezolve problema.Dar cu releu e mai corect si elegant.sigpic
Comment
-
Pai daca te uitai la becul original cu halogen,vedeai ca se monteaza cu aia 2 craci in jos si cu unul in sus...adica exact ca la "flansa" aia de la xenon...are si locasurile pentru ele acolo in far.Nu prea ai cum sa pui altcumva decat daca tii musai...Bafta!sigpic
Comment
-
miam pus si eu azi xenoane sunt de 4300k sunt super tari in fata se vede alb daca te uiti in ele se vad un pic galbene am auzit pe multi ca au avut probleme cu alea albastre de 6000k ca iau oprit politia asa ca am zis ca interesu meu e sa vad eu bine si nu sa se vada bine pe masina si nu deranjeaza nici la ochii sunt multumit de ele....am nimerit si releu e simplu de bagat dar eu nu intelegeam unde anume vine merg si fleshurile acum.
Comment
-
omologare?
daca is in farul original, adica stock...nici mama lu proces verbal nu o sa-ti dea omologare...
ca sa ai omologare, sau mai bine zis sa nu ai probleme, ca in romania nu-ti trece in cartea masinii modificarile aduse masinii, trebuie sa ai far cu lupa, cu reglare automata a inaltimii si sprituitoare faruriLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
tvstar1: lumina este mai puternica si odihnitoare, de culoare alb-albastrui.
dak imi pune xenoane de 6000k voi avea probleme cu politia? astept pareri si raspunsuri
Comment
Comment