Pt farurile normale, se merita un Kit Bixenon. Plus ca, se schimba lumina radical pe strada......si e abureala curata la faza cu xenonul in far cu lupa.,decat in far normal. Eu am bixenon de 35w, si 5000K...lumina alba-galbuie.....si vreau sa spun ca e super ok noaptea, pe drumurile fara iluminat, pe timp de ceata, iar prin ploaie....inca nu am trecut.
Iar cat despre problemele cu politia si RAR.......kitul Bixenon, se monteaza in far normal, numai cu conditia, ca puterea becului sa nu depaseasca 35w si 6000k.
Iar in mufa cealalata ramasa libera, se monteaza o rezistenta de 5w cu 12V (sau un bec auto) pentru a luat restul de tensiune atunci cand comuti de pe o faza pe alta.
Iar cat despre problemele cu politia si RAR.......kitul Bixenon, se monteaza in far normal, numai cu conditia, ca puterea becului sa nu depaseasca 35w si 6000k.
Iar in mufa cealalata ramasa libera, se monteaza o rezistenta de 5w cu 12V (sau un bec auto) pentru a luat restul de tensiune atunci cand comuti de pe o faza pe alta.
Comment