blocare comanda bi-xenon pe faza lunga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt farurile normale, se merita un Kit Bixenon. Plus ca, se schimba lumina radical pe strada......si e abureala curata la faza cu xenonul in far cu lupa.,decat in far normal. Eu am bixenon de 35w, si 5000K...lumina alba-galbuie.....si vreau sa spun ca e super ok noaptea, pe drumurile fara iluminat, pe timp de ceata, iar prin ploaie....inca nu am trecut.

Iar cat despre problemele cu politia si RAR.......kitul Bixenon, se monteaza in far normal, numai cu conditia, ca puterea becului sa nu depaseasca 35w si 6000k.

Iar in mufa cealalata ramasa libera, se monteaza o rezistenta de 5w cu 12V (sau un bec auto) pentru a luat restul de tensiune atunci cand comuti de pe o faza pe alta.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

fara probleme de 1 an si 6 luni si pe faruri si pe proiectoare iar cu blocajul pe faza lunga se rezolva cu un releu de dacie................eu vad super cu xenonul indiferent de vreme am de 6000k am avut de 4000k si se vedea mai bine dar nu mi-a placut culoarea
      sigpic

Comment

problema e alta la xenon pe farurile originale la logan!!nu becuri nu blasturi nu erori!!astea se rezolva!!problema mare a ca strica lupa si geamul exterior ale farului!asta numa depa 2 ani!!!asta nu inseamna ca nu merita!!e cu totul alt ceva!!bft
        Last edited by marian_mri; 18 February 2010, 11:19.

Comment

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
          Chiar se merita xenonul pe masina .. ai si alta vizibilitate .. si schimba si imaginea masinii .. nu se merita faruri cu lupa .. caci chiar daca ii pui xenon nu vezi nimic cu ele .. cine are stie ce vorbesc .. iar ca sa nu ai probleme iti cumperi un kit bi-xenon mai bun .. nu orice chinezarie ..
          Nu, nu e deloc abureala cu lupa la far.

1) Producatorii de masini premium care au toate xenon/lupa nu cred ca sunt idioti.
          2) Nu e vorba ca nu vezi tu bine daca nu ai lupa ci faptul ca ii deranjezi pe ceilalti participanti la trafic.
          3) Farurile alea cu lupa luate din targ normal ca bat mai prost ca unele fara lupa dar daca vorbim de ceva de calitate, alea cu lupa sunt mai bune.
          4) La Xenon, 6000k este cel mai popular, ofera un look frumos masinii (alb foarte rece, chiar usoara tenta de albastru) si vizibilitate buna dar strict din punct de vedere functional, 4300 (alb galbui) si 5000k (alb) sunt cele mai bune, ofera ceva mai multi lumeni iar in conditii de ploaie/ceata se descurca mai bine datorita culorii. In proiectoare cel mai bine este sa ai 3000-4300k.
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Originally posted by denny View Post
            Eu personal am incercat cu acel releu de 30A si nu a mers.Am luat un rezistor de 5W si 100omi si functioneaza.Pt. cei din Iasi gasesc rezistorul la un pret de 0,5 ron
            Asa este ... am gasit si o adresa de net unde arata cum se monteaza becurile Bi-Xenon si acolo apare si acea siguranta de 5W/ 100 Ohm-i si unde vine aceasta pusa: http://www.magazin-online.ro/manuale...i-Xenon-H4.JPG
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

Intr-adevar farurile cu lupa in ele sunt mult mai bune .. focalizeaza mult mai bine lumina .. dar nu si la Logan , deoarece sunt numai facaturi de proasta calitate ..

Comment

sal ! ce releu trebuie sa pun sa nu imi mai ramana xenoanele blokte p faza lunga??

Comment

ia un releu de faruri de dacie 1300, cere asa la orice magazin de piese auto, e intre 3 lei si 7 lei.
                  il bagi in mufa care a ramas libera de la instalatia masinii, de la un far, daca ai bi-xenon in far direct fara lupa
                  eu am avut la fel, si nu am avut probleme un an intreg
                  PS cum il bagi in mufa cu 3 gauri releul avand 4 picioruse? e simplu, numai intr-o pozitie merge

PS2 nu mai scrie MIRC sau ca pe mess fara "blokte", shi, si alte de genul
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Eu nu am nici o probleme momentan .. dupa cat timp incepe sa se blocheze?

Comment

nu mai enumer si eu motiele pt care nu e legal xenon,dar nu pot sa stau calm cand vad indiferenta,daca tu vezi ff bine eu care vin din sens opus??ce fac??De unde stiti ca nu deranjaza?Ati intalnit vreun logan cu xenon sau xenon si in proiectoare in noapte sa vedeti cum e?Eu am nenorocu sa conduc f multi km noaptea si dupa 12 ore de condus unde dau si de cei care au farurile legate aiurea si bat prin copaci mai intalnesc si oameni care isi pun xenon in far clar pt ca da bine si in proectoare ajung acasa si cand aprind un bec in casa ochii ma dor ingrozitor.Asa ca va rog chiar nu se poate putin respect pt restu?
                      Ati vazut un far cu xenon pus pe un aparat de masura?El nu bate ca un halogen(_/ _/ ) ci bate in toate directiile.Inca nu am vazut pe nimeni cu xenon in lampa pt mersul inapoi.
                      Preciza cineva mai sus de respectu in tarile europei-Pai acolo cei care vor ca masina sa arate bine isi pun xenon doar la show-uri,iar cand ies pe strada scot becurile halogen din buzunar si le monteaza inapoi.Dar oare cand si la noi asa respect?Ce vina avem noi restu care trebuie sa va suportam?

Comment

Cred ca ai avut momente traumatizante cu astia cu xenon .. eu unul cel putin am fost la un service si mi le-am reglat si pana acum nimeni nu mi-a dat nici un flash .. si asa le-am dat din interior sa bata in jos .. deci nu cred ca deranjez pe nimeni ..
                        Si pentru ca nu merg la expozitii de masini .. merg pe strada si imi place ca lumea sa intoarca capul dupa masina mea .. ma simt eu mai bine ..

Comment

1- n-ai vazut LOGAN cu xenon pe m.i. dar este unul.
                          2- am avut bixenon, vedeam bine, aratau bine insa alta era parerea celor de pe sensul opus.
                          Last edited by Fane; 26 February 2010, 19:35.
                          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                            Eu nu am nici o probleme momentan .. dupa cat timp incepe sa se blocheze?
                            Din cate am auzit, nu se blocheaza la toate exemplarele deci in cazul in care nu ti s-a blocat pana acum nici nu o sa ti se blocheze, cred.
                            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Deci a avut cineva ideea de a pune xenon pe lampa de mers inapoi.
                              ce urmaeaza?xenon in pozitii ,pe semnalizare,in habitaclu are cineva xenon? stop pe frana cu xenon?(am vazut la un logan lamapa ceata pusa pe stop frana,a oprit in acelasi loc cu mine i am semnalat problema ca ar fi defect,la care mi a zis ca asa a facuto el sa fie vazut mai bine de neavizati in ale soferiei)
                              Chiar daca nu ai primit flash in afara localitati nu in oras ca este irelevant asta nu inseamna ca nu deranjaza,eu unul nu dau flash ca sincer dau degeaba,imi dau seama daca e lunga sau scurta.Ce ar putea el sa faca daca dau flash? sa stinga faza scurta?
                              Last edited by crull; 26 February 2010, 21:56.

Comment

faza cu lampa de mers inapoi si xenon in ea...
                                1- cand dai inapoi ai lumina de vezi si musca noaptea...poate are omu nevoie unde parcheaza
                                2- si eu am vrut intr-un timp sa-mi montez in luneta un proiector cu halogen d-ala puternic pentru cei care vin din spate si au faza lunga aprinsa, ca li se pare ca nu vad bine, si ca nu m-ar deranja
                                asa ca si eu cu mana pe inima as pune xenon pe lampa de mers inapoi, mai ales ca la mine e sticla clara neavand stopurile stock
                                si da, iti inteleg frustrarea, dar modul in care vorbesti, de parca ai sari la gatul omului, nu-mi place deloc
                                si daca nu ai xenon in far stock, desi sincer uite-te in bucuresti si o sa vezi mai multe golfuri 4 si 5, matizuri si opeluri si etc cu xenon in far stock decat loganuri , si sa continui ideea, daca nu ai xenon in far stock, dar iti "reglezi" dupa capul tau farurile cu halogen de-ti bat in copaci, sau te doare undeva daca e masina incarcata si nu reglezi farurile in concordanta, e la fel...
                                asa ca, atata timp cat exista astia, astialalti cu xenon is la fel, intra in categoria "orbitorilor" sa zicem
                                de ce nu zici nimic si de astialalti???
                                Life is short...play more!
                                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google