Sint posesorul unui Logan MCV de 6luni, am observat o uzura accentuata la rotile din fata spre interior,am fost cu ea la verificare dupa ce au verificat unghiurile de fuga si au reglat geometria rotilor asa zic ei...dar ajuns acasa am constatat ca nu au facut nimic,totul era plin de praf neatins....
Cei de la servis zic ca asteapta raspuns de la Dacia Pitesti ptr inlocuirea rotilor dar cum ramine cu geometria rotilor...deoarece nu au facut nimic!
Deci deduc ca masina face parte dintrun lot cu probleme daca nu a fost nevoie de interventii la reglat geometria rotilor...
Mâine primesc raspuns, mai vedem..
In rest sint multumit de masina si este masina ce mi se potriveste dar nu ma pot abtine sa nu fiu ingrijorat,probleme la 9600km...
Atasez niste poze,ce parere aveti...?
Cei de la servis zic ca asteapta raspuns de la Dacia Pitesti ptr inlocuirea rotilor dar cum ramine cu geometria rotilor...deoarece nu au facut nimic!
Deci deduc ca masina face parte dintrun lot cu probleme daca nu a fost nevoie de interventii la reglat geometria rotilor...
Mâine primesc raspuns, mai vedem..
In rest sint multumit de masina si este masina ce mi se potriveste dar nu ma pot abtine sa nu fiu ingrijorat,probleme la 9600km...
Atasez niste poze,ce parere aveti...?
Comment