Probleme directie Logan MCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sorinw View Post
    Sint posesorul unui Logan MCV de 6luni, am observat o uzura accentuata la rotile din fata spre interior,am fost cu ea la verificare dupa ce au verificat unghiurile de fuga si au reglat geometria rotilor asa zic ei...dar ajuns acasa am constatat ca nu au facut nimic,totul era plin de praf neatins....
    Cei de la servis zic ca asteapta raspuns de la Dacia Pitesti ptr inlocuirea rotilor dar cum ramine cu geometria rotilor...deoarece nu au facut nimic!
    Deci deduc ca masina face parte dintrun lot cu probleme daca nu a fost nevoie de interventii la reglat geometria rotilor...
    Mâine primesc raspuns, mai vedem..
    In rest sint multumit de masina si este masina ce mi se potriveste dar nu ma pot abtine sa nu fiu ingrijorat,probleme la 9600km...

Atasez niste poze,ce parere aveti...?
    Din fotografiile facute de tine se vede clar ca este umblat la bieletele de directie. Reglajul se face slabind piulita si rotind de bieleta de directie (atentie NU DE CAPUL DE BARA). Dupa cum se vede se vad urme de cheie pa aceste piese. Pe puntea fata se poate regla doar convergenta rotilor.
    Avind in vedere drumurile din Romania si in special cele din Dambovita (Ploiesti Targoviste- e varza), crede-ma ca orice autoturism indiferent de marca are de suferit. Eu lucrez intr-un service VW si crede-ma ca ma intilnesc cu astfel de probleme. Sfatul; meu este la aproape la fiecare 10.000 Km si-i faci directia. (Din cauza gropilor, geometria rotilor fata are de suferit). Asta-i Romania. Drumuri bune

Comment

Astazi am fost la service (reprezentanta) si au mai facut niste teste ,au primit aprobare de la Pitesti sa schimbe cauciucurile si le vor schimba nu stiu si nu m-au lamurit din ce motiv sa intinplat aceasta uzura.Mai vedem...dupa 10.000km..
      In legatura cu schimbatul cauciucurilor inposibil la service am fost tot timpul de fata..poate in parcare...iar servisul respectiv MAVEXIM este firma serioasa chiar daca angajati se misca in reluare nu se preteaza la asa ceva , nu este garajul cel de toate zilele...
      Traseul cel mai umblat a fost Tgv - Bucuresti , 99%.
      Rotile spate sint perfecte!

Comment

Eu as mai verifica unghiurile si la alt servis

Comment

Originally posted by sorinw View Post
          Astazi am fost la service (reprezentanta) si au mai facut niste teste ,au primit aprobare de la Pitesti sa schimbe cauciucurile si le vor schimba nu stiu si nu m-au lamurit din ce motiv sa intinplat aceasta uzura.Mai vedem...Dupa 10.000km..
          In legatura cu schimbatul cauciucurilor inposibil la service am fost tot timpul de fata..Poate in parcare...Iar servisul respectiv MAVEXIM este firma serioasa chiar daca angajati se misca in reluare nu se preteaza la asa ceva , nu este garajul cel de toate zilele...
          Traseul cel mai umblat a fost Tgv - Bucuresti , 99%.
          Rotile spate sint perfecte!
          Ai rezolvat cu directia?

Comment

Chestia cu rotile fata am avuto si eu,pe roata dreapta am avut probleme cu unghiul de cadere dupa doar 7800 de km.

Comment

salut baieti nu va suparati alea nu sunt cauciucuri de 9600 km, poate de 40000 km, scuze .Iar cu partea de reglat directia cred ca trebuia sa -ti regleze directia pe loc ,cu rapot de constataresi verificare preliminara,reparatie iar cu cauciucurile ulterior.Ai gresit ca ai lasato asa nu trebuia.Defecta dar o si remediezi.

Comment

prietene, am un MCV de aproape 2 ani doar 15000km dar cauciucurile arata bine!Ca aspect!Calitativ sau competitiv sunt ,,varza,,MONTANA pe zapada parca am sanie! preseazai pe cei de la service ,lasa-le masina pe cap cu scandal daca nu se ocupa de ea cum trebuie!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google