Am Comis-o Dind Cu Spatele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Comis-o Dind Cu Spatele

Craciun fericit!

Am dat cu spatele si am lovit un ditamai stilpul.Rezultat:bara spate indoita cu tot cu ranforsare,usa din stinga cea care se deschide indoita in dreptul motorului de la stergator destul de rau si binenteles geamul spart.

Cine stie sa-mi faca si mie un deviz la ce am spus.As prefera pe fiecare chestie in parte deoarece e lipsa totala de bani si daca nu pot face rost repede pun ciocanul pe ia si ii iau doar un geam.Bara trag de ia si nu se vede iar usa o pot indrepta destul de bine pentru a pune geamul.Multumesc anticipat si sa nu patiti ca mine.
    sigpicPasionat de MCV si natura

cu vopsit,20 de mil ca popa,mai bine pune mana pe ciocan si dalta

Comment

Nu cred ca scapi din doar 2000ron. Ar fi prea frumos
      A fi bine sa-l duci intr-un service ca ei sa verifice si sa-ti faca devizul, o oferta si dupa ce ai devizul si oferta lor, te mai interesezi, macar ai un punct de reper. Te costa cam 100ron diagnostizarea, dar te poti interesa in mai multe parti ulterior. Asa a facut vecinul, la un Kia.
      Bafta

Comment

Am zis 2000 ron sa nu supar prea tare omul in ziua de Craciun .Si la fel,sa o repari singur iar mi se pare imposibil,doar daca esti de meserie.Oricum ai avut ceva viteza cu spatele de ai distrus-o in halul ala,vorba olteanului,fac 200 km in doua ore dus si trei zile intors pentru ca masina are 5 viteze inainte si doar una inapoi) )asta sa ne mai destindem un pic.Craciun fericit!!

Comment

Merci mult ca ma mai faceti sa si rid.Am luat decizia si in prima faza pun carton in loc de geam
          Cum trec sarbatorile cumpar geam,chit,smirghel,grund si vopsea apoi ma apuc de treaba.Ciocan si alte scule de tinichigerie am.

O fac in regie proprie.In felul asta imi aduc aminte de perioada frumoasa cind faceam chiar orice la vechea daciuta. Am vopsit un oltcit intreg la pistol(cu toata tratamentele profesionist)si chiar un wartburg la sprei(10 bucati). In functie de bani iau un sprei sau comand vopsea ca la asta e mai pretentioasa vopsirea.

Sarbatori fericite!

Comment

hai sa iti arat ca altii au si mai mare necaz: azi mi au pus sechestru pe masina in spania pentru ca nu am inmatriculat-o aici,avand rezidenta spaniola deci se poate si mai rau

Comment

Imi pare rau sa aud. Auzisem eu ca europeni astia sunt mult mai duri in legislatie decit noi si eu sustineam sus si tare ca asa trebuie. Asa eram si cu ridicatul masinilor spunind ca doar asa se poate face ordine. Asta pina mi-au ridicat masina la 9.30 seara pe motiv ca era pe coltul intersectiei,de 5 ani parchez acolo,niciodata nu o sa fie locul ala liber mai mult de 30 minute si nu incomodeaza traficul.Asta e EXCES DE ZEL si ATENTIONARE pentru mine sa nu mai gindesc asa radical.

Eu am invatat pe pielea mea ca intotdeauna se poate si mai rau si sa nu mai zic niciodata ca eu nu voi face nu stiu ce fapta ca uite se poate sa fiu si pedepsit.

Iti urez bafta in rezolvarea problemei si sa nu mai ai probleme de acum inainte.

Comment

Am revenit.
                Din lipsa de fonduri si pentru ca a zburat geamul ce se tinea in folie a trebuit sa iau atitudine.
                Din tirg am luat geam(nu de origine)200,silicon geamuri45 si folie 20.
                Cu sculele din dotare am curatat si indreptat cit de cit tabla.Avind in vedere ca nu am dat usa jos si nu am insistat prea mult(am inceput sa ma cert cu vecinii ca cica fac galagie)a iesit acceptabil.La vara o sa o finisez si atunci o sa si o vopsesc.Geamul l-am lipit si folia am pus-o a doua zi.Bara am dat-o jos si cu o ranga am indreptat putin pe acolo si astfel nu se mai vede asa rau indoitura.Oricum cu timpul sa mai tras si acum o sa o las asa.
                La cheltuielile de mai sus o sa se mai adauge chitul si vopseaua dar si suportul de motor stergator care e si el spart.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google