Prindere Statie Si Condensatoru In Portagaj!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prindere Statie Si Condensatoru In Portagaj!

Buna seara ... detin o Dacia Logan MCV cu 5 locuri .. si o statie audio cu condensator .. as dori niste idei in legatura cu montarea acestora .. pe lateral... si daca ati reusit cum ati facut asta ... deoarece nu prea am de gand sa gauresc ... ornamentele acealea de plastic ... desi nu ar fi asa de mare beleaua... Sunt curios daca a reusit cineva si daca da cum.
    Multumesc!
    Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™

Eu am desfacut ornamentele de plastic si am pus banda de montaj(e o tabla subtire care are gauri una linga alta) apoi am prins la loc ornamentele.Ca sa intelegi mai bine am dat o tura cu banda si cind am infiletat sa strins.Condensatorul a stat perfect dar statia fiind mai lunga se misca in mers si am fost nevoit sa o prind cu o coarda elastica de un inel de fier ce iese peste mocheta in colt.
    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Mersi .. o sa vad .. cum o sa-l prind acum in weekend .. deoarece.... este destul de incomod ... sa mai cari cate ceva cu ele prin portbagaj .... pacat ca scaunele de la mcv nu au ceva solid in partea din spate

PS. Un admin daca poate sa modifice titlui threadului .. ... nu am fost atent cand am scris
      Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™

Comment

Ai rezolvat?Eu m-am hotarit sa imi fac cutie pentru boxe si statie.Cred ca e cel mai comod si nici nu mai incurca.Deocamdata nu mai incurca deoarece nu mai am nici una din ele dar cutie tot imi fac.

Comment

Inca nu am reusit... maine o sa petrec ceva timp ... sper sa reusesc.... m-am gandit si eu la o cutie .. dar nu e prea bine deoarece... ocupa mult spatiu si asa toate ocupa spatiu .. si in caz ca vrei sa cari ceva...trebuie sa desfaci toate cablurile si stai cu grija lor.. sa nu faca scurt;)

Gata .. le-am prins .. am facut o cutie ... daca pot sa-i zic asa in care le-am prins!... cutia e mascata de soobwoofer .. partil si nu se vad cablurile deloc...poti sa-mi zici de unde ai tras masa?
          Last edited by Astyle0392; 23 January 2011, 21:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da la stopul dreapta spate.Are acolo un surub.

Comment

Salut! O alta idee de montat statia ar fi sa o bagi sub scaunul din dreapta si o fixezi cu niste suruburi scurte in mocheta.Daca sunt scurte nu ajung la podea iar statia si condensatorul au loc suficient scaunele fiind destul de inalte.Desigur ca mai depinde si de marimea statiei tale.Eu asa le-am montat si nu se misca nu zdrangane nu deranjeaza cu nimic.Exista un singur dezavantaj:daca ai un pasager neatent sau cu piciorele prea lungi poate ajunge la ea.Tot acolo ai si masa de la suruburile scaunului.

Comment

puneti niste poze cei care au fost statie si condensator.
                sigpic

Comment

Eu am prins statia si condensatorul direct de subwoofer , apoi cu 2 corzi reglabile (gen cum sunt la caminoane , dar mai mici) prins de suportul la scaune .. si nu se misca absolut deloc ..

Comment

Nu stiu daca e indicat .. m-am uitat si eu acum sa vad cat de gros e soobwooferul .. si cred ca as putea sa le prind ... dar am facut un fel de suport din pal ... si e destul de ok .. numai ca nu am apucat sa-l montez ca trebuie sa ma duc la garantie si nu prea are rost ..

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google