Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am 1.6 16v, 1.4mpi si o sa am si 1.5dci(85cp). 1.6 16v mi se pare cel mai bun.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Este foarte bun 1.6 16v. Un singur lucru nu-mi place: este foarte turat, adica la 100km/h are peste 3000 de ture (vre-o 3200 parca, corectati-ma careva) si la 130 are cam 4000 (130 pe bord sunt cam 120 pe gps). Mi se pare mult. Si la turatia asta e foarte zgomotoasa, deci nu prea confortabil sa mergi 3ore pe autostrada. Cel putin mie asa mi se pare. In rest numai de bine, e destul de robusta incat sa mergi linistit pe drumurile patriei.

Comment

Azi m-a intrebat cineva de ce nu mi-am lut mcv diesel, sunt multumit de 1,6 normal,are 7 locuri ,dar ii foarte practic,de la sacosa de piata la dulap cu 2 usi poti cara, are alta prestanta pe sosele ,ii destul de manevrabila si iti face probleme numai la parcari ,in rest supermultumit.........
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Si eu sunt multumit de masina .O folosesc mai mult pentru carat marfa.Am combinat placutul cu utilul.

Comment

Neaparat ia-tzi cu 7 locuri, ai sa regreti pe urma ... Cunoscatorii stiu de ce. La motorizare eu as merge pe diesel, dar aici sunt multe altele de luat in calcul (catzi km faci anual, cat ai de gand sa tii masina, ce regim de exploatare o sa aibe) ... Oricum dintre benzinare, daca iti permiti ... Ia 16v-ul fara sa clipesti

Comment

Daca iti premiti ia-ti 1.6 16v cu 7 locuri full options. Es sunt multumit si la "greu" nu ma lasat. Asta insemnand bagaje sau depasiri "sportive".

Comment

Stima tuturor. Maine receptionez un MCV nou,sper sa fie pe masura asteptarilor. Multumesc celor ce au postat chestiuni folositoare.Sa auzim de bine.

Comment

Servo Variaza

Salut,
                  cred ca am o problema cu servo,
                  am aproape 2200 km cu MCV-lul si prima data a facut figuri servo pe la 1000.
                  Eram pe un drum de piatra pe camp si incercam sa intorc din 3 miscari. Eram cu directia la maxim stg si cand am virat dreapta, de fapt cand am inceput sa virez din maxim stg inspre dr, am observat ca nu mai am servo...Asta cam un sfert de tura de volan, dupa care si-a revenit. Aproape de maxim dr din nou, cade servo tot asa scurt. Am ignorat la momentul respectiv si am crezut ca e din cauza drumului.
                  De curand pe la 1600, 1700 si pe la 2000 aceleasi faze, cand virez mai mult - la intoarceri sau cine stie...Am momente de maxim o secunda in care nu am servo...Coincidenta aproape cam atat cat dureaza sa fac sfertul de tura de volan - aprox 90°.
                  A mai patit cineva sau stie cineva ce e cu treaba asta?
                  Din cate am eu habar nu e deloc normal.
                  Astept doar raspunsuri la obiect nu pareri despre culoarea masinii si legatura dintre ea si servodirectie.

Comment

Prin urmare asta se va inchide de cineva in masura!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Lampa Spate Dreapta Logan Mcv

Salut.
                      Am Si Eu Intrebare Cat Costa O Lampa Spate Dr
                      Si Cum Se Schimba .va Multumesc

Comment

Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel

Salutare dragi colegi Loganisti,

Ma numesc Catalin Gavanescu, sunt nou pe acest forum, cred ca aceasta este prima mea postare pe forum.
                        Vin la voi cu urmatoarea intrebare, pentru ale carei raspunsuri va multumesc anticipat(mentionez ca am cautat inainte de a posta dar nu am gasit ceva relavant pentru acest subiect)

Doresc sa achizitionez un Logan MCV, am gasit o varianta buna cu 7 locuri, intrebarea mea este daca am vreo sansa de a acoperi locul celor 2 scaune din portbagaj cu o clapeta in genul celei care este la MCV-ul de 5 locuri, daca exista suporti montati pentru asa ceva si pe varianta de 7 locuri. Intreb asta pentru ca doresc sa montez ceva sunet in spate si nu doresc sa am masina sparta din cauza faptului ca se vede prin geam si nu e acoperit locul respectiv.

Va multumesc anticipat inca o data

Catalin Gavanescu.

Comment

pai , daca te referi la ........a nu se vedea in spate ,aplici o folie ,si nu se vede nimic ,daca vrei cu 7 locuri ,si nu ai trebuinta de locurile 6 7 ,colegul meu de la sibiu sergiu ,cumpara acel modul,si cred ca da la schimb plasticurile si ce mai trebuie ptr,a monta o tableta sau cum ii spune........ca si avantaje ,le poti plia si ai spatiu suficient ,sau poti monta difurile in fata celei de-a treia bancheta ,cred ca ar incapea ......necazul ca ,o sa-ti treaca si tie fluturasii si o sa te bucuri cand are loc si soacra sau kinderii in spate ,deci te sfatui , cu 7 locuri,si cred ca merge montata tableta si daca pliezi scaunele
                          dute intr-o reprezentanta si punel pe agentul de vanzari sa-ti monteze una de curiozitate si te convingi singur........
                          sa ne ti la curent .
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Planseta aceea este cam scumpa...dar ''scopul scuza mijloacele'',asa ca este necesar sa o montezi...daca nu aplica-i folie pe geamuri-le din spate asa cum a spus si colegul din precedentul comentariu!

Comment

Am Si Eu O Intrebare

Ash dori sa achizitionez o Dacia Logan MCV diesel , mar interesa care este cel mai bun motor diesel si mai puternic , si daca sa-mi iau cu 5 locuri sau 7 :-s

Comment

dci 90 cp ..

dar am si eu o intrebare : cum ti-ai ales nickul ala ?
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google