Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ia un MCV cu 5 locuri, daca nu sunteti 7 in familie, oricum locurile 6-7 sunt micute.
    Si-o fi ales nickul ala ca sa aiba ce introduce, cand e pe alt calculator pe care semneaza automat.

Comment

am inteles ca locurile 6 si 7 sunt chiar confortabile
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mergi si probeaza.

Comment

cumperi varianta de top daca ai bani

Comment

Locurile 6 si 7 sunt chiar mai confortabile decat locurile din mijloc .. dar daca nu ai o familie mare nu prea se merita .. e o greutate in plus ..

Comment

mr.K am vazut ca petroman din iasi zicea pe forum ca sunt confortabile, n-am apucat sa stau la un mcv cu 7 locuri .
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

cumperi pe cel cu I ROSU
                sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

sustin ceea ce zic colegii..pe locurile 6 si 7 stai lejer in plus ai si suport de pahare , pot sa stai si cu mana intinsa pe ele

Ia motoru de 1.5 90 de cp + o remapare care costa 300 de ron si o duci undeva la 110 cai

Comment

Salut. Eu sunt posesor de MCV cu 5 locuri. La scarbici am si cu 7 locuri si ca parere personala este desul de incomod de stat in spate. Colegii de pe forum spun ca se sta comod in spate, eu nu m-am simtit deloc confortabil, doar ca esti mai sus decat ceilalti pasageri. Ideea este ca trebuie sa-ti iei aceea masina care corespunde nevoilor tale. Daca sunteti o familie numeroasa este indicat cu 7 locuri, ulterior, la nevoie poti de scaunele din spate jos pentru a avea spatiu de depozitare. Oricum, cu cele 7 locuri spatiul de depozitare este foarte mic. Eu cand am optat pentru varianta cu 5 locuri m-am gandit la spatiul de depozitare, care este foarte generos (am carat pana acum de toate cu ea, combina frigorifica, usi metalice, etc.). Ca motor, nu sunt un cunoscator asa ca nu ma pronunt, eu am dci de 85 si sunt foarte multumit de el. Indiferent ce alegi sa o stapanesti sanatos si mii de km fara evenimente.

Comment

Eu tot nu inteleg la ce-i bun MCV cu 7 locuri. Nici Q7 nu-i bun cu 7 locuri. Alea-s asa, de rezerva. Cine vrea cu toate neamurile in vacanta, sa-si ia gandul de la vacanta, ca va fi chin nu distractie.
                      Cine face transport de persoane, sa-si ia un 8+1 si tot asa.
                      Cand ai MCV cu 7 locuri, ai de munca sa dai scaunele 6-7 jos sa poti cara si tu ceva.
                      Sunt si avantaje cand ai 7 locuri dar dezavantajele sunt mai mari. Si pretul e mai mare.

Comment

Eu am un MCV cu 7 locuri chiar daca familia mea are doar 5 membri.Locurile 6-7 sunt foarte utile, daca strangi scaunele e destul loc pentru carat si le poti da jos.Cele 2 locuri din ultimul rand sunt mai comode decat celelte.Eu unul stau mai comod in ultimul rand de scaune.Le poti pune numai la nevoie.Ca motor...un DCI de 85 cp e suficient.numai bine

Comment

mr.K cand te duci la intalnire in iasi si vine si petroman, intra un pic si stai, eu am vazut pe forum ca mai multi au zis ca-s confortabile ,nu m-am suit inca in niciunul cu 7 locuri

Comment

Eu am 1.89, probabil de-aia.
                            Parerile-s impartite. Cu cat e mai scump ala cu 7 locuri fata de cel cu 5, stie cineva?

Comment

Astea ar fi preturile de pe site de la dacia
                              MCV LAUREATE 5 LOCURI

1.6 MPI 85 CP 11100 EUR
                              1.6 16V 105 CP 11600 EUR
                              1.5 dCi 75 CP 12400 EUR
                              1.5 dCi 90 CP 12850 EUR

MCV LAUREATE 7 LOCURI

1.6 MPI 85 CP 11650 EUR
                              1.6 16V 105 CP 12150 EUR
                              1.5 dCi 75 CP 12950 EUR
                              1.5 dCi 90 CP 13400 EUR

PRESTIGE 5 LOCURI
                              1.6 16V 105 CP 11950 EUR
                              1.5 dCi 90 CP 13200 EUR
                              PRESTIGE 7 LOCURI
                              1.6 16V 105 CP 12500 EUR
                              1.5 dCi 90 CP 13750 EUR

DECI 550 OIRO IN CAZUL ORICAREI MOTORIZARI SI/SAU ECHIPARI.

Personal n-as alege 7 locuri.
                              Last edited by 827sam; 28 April 2011, 13:07.
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

@mr.K eu am 1,96 inaltime ) , dar nu vorbeam de mine ca eu incap(bine) in logan cu scaunul la maxim dat in spate )))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google