If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel
Ia un MCV cu 5 locuri, daca nu sunteti 7 in familie, oricum locurile 6-7 sunt micute.
Si-o fi ales nickul ala ca sa aiba ce introduce, cand e pe alt calculator pe care semneaza automat.
Salut. Eu sunt posesor de MCV cu 5 locuri. La scarbici am si cu 7 locuri si ca parere personala este desul de incomod de stat in spate. Colegii de pe forum spun ca se sta comod in spate, eu nu m-am simtit deloc confortabil, doar ca esti mai sus decat ceilalti pasageri. Ideea este ca trebuie sa-ti iei aceea masina care corespunde nevoilor tale. Daca sunteti o familie numeroasa este indicat cu 7 locuri, ulterior, la nevoie poti de scaunele din spate jos pentru a avea spatiu de depozitare. Oricum, cu cele 7 locuri spatiul de depozitare este foarte mic. Eu cand am optat pentru varianta cu 5 locuri m-am gandit la spatiul de depozitare, care este foarte generos (am carat pana acum de toate cu ea, combina frigorifica, usi metalice, etc.). Ca motor, nu sunt un cunoscator asa ca nu ma pronunt, eu am dci de 85 si sunt foarte multumit de el. Indiferent ce alegi sa o stapanesti sanatos si mii de km fara evenimente.
Eu tot nu inteleg la ce-i bun MCV cu 7 locuri. Nici Q7 nu-i bun cu 7 locuri. Alea-s asa, de rezerva. Cine vrea cu toate neamurile in vacanta, sa-si ia gandul de la vacanta, ca va fi chin nu distractie.
Cine face transport de persoane, sa-si ia un 8+1 si tot asa.
Cand ai MCV cu 7 locuri, ai de munca sa dai scaunele 6-7 jos sa poti cara si tu ceva.
Sunt si avantaje cand ai 7 locuri dar dezavantajele sunt mai mari. Si pretul e mai mare.
Eu am un MCV cu 7 locuri chiar daca familia mea are doar 5 membri.Locurile 6-7 sunt foarte utile, daca strangi scaunele e destul loc pentru carat si le poti da jos.Cele 2 locuri din ultimul rand sunt mai comode decat celelte.Eu unul stau mai comod in ultimul rand de scaune.Le poti pune numai la nevoie.Ca motor...un DCI de 85 cp e suficient.numai bine
mr.K cand te duci la intalnire in iasi si vine si petroman, intra un pic si stai, eu am vazut pe forum ca mai multi au zis ca-s confortabile ,nu m-am suit inca in niciunul cu 7 locuri
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment