Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tudor, eu nu stau bine pe locurile alea, unii stau. Oricum ar fi, 550 de euro nu se justifica pentru 2 scaune in plus, daca n-ai 4 -5 copii. Cum majoritatea avem/de gand sa avem 1-2..........cu 550 de euro completezi la o vacanta faina afara.

Comment

'al mai full meceveu e ~14.000 oiro??? L'ar cumpara cineva?
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Politia Romana, daca n-ar fi prea ieftin.

Comment

Las' ca aia nu's prosti, cumpara Logan chel la pret de E Klasse... nici nu vreau sa vad facturile de la revizii
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

cunosc om cu golf 4 cu doi copii care pleaca in concediu cu portbagaj pe plafon si ce mai intra prin portbagajul masinii, deci se poate si cu copii si in vacanta si la plimbare si fara masina foarte mare gen vito, pai in banii de mcv iti iei un doblo pe care il vad mai sus decat loganul ....
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Nu orice E Klasse. Un E Klasse 5.0 de 306 CP- e 69.000 euro. 1000 de euro pana la 70 de mii cat a dat polisul pe alea fainoase MCV-uri, poti bea o bere cu toti prietenii, sa uzi MCV...ptiu, E Klasse cumparat. Sau daca te multumesti cu modelul de inceput, cumperi 2 E Klasse.
              Last edited by mr.K; 28 April 2011, 15:25.

Comment

clapeta de acoperit loc 6-7

Sal
                am eu una de vanzare (clapeta) in cutie...pana mi-am cumparat-o ..mi-au luat masina. Era de servici. In jur de 200 lei..
                da un semn daca te intereseaza...am si o roata de rezerva
                numai bine

Comment

Acela se numeste rulou portbagaj si se poate monta si la 7 locuri daca se dau jos scaunele din ultimul nivel (plasticele au locas de prindere exact ca la 5 locuri) . Scaunele din ultimul nivel nu cred ca au mai mult de 10 kile (eu apreciez cam 7 kile...) si se pot transporta destul de usor.
                  sigpic

Comment

@Olli2200: pe roată cât vrei?

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google