Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan MCV 5 Locuri Vs Logan MCV 7 Locuri -- Benzina sau Diesel

BUNA ZIUA
    Azi am vandut vechea masina un citoren xantia ,si ma tot gandesc ce sa achizitionez (ce model mcv) de aceea va rog frumos sa imi spuneti din punctul vostru de vedere ce parere aveti despre urmatoarele configurari:
    5 locuri sau 7 locuri
    1.6 mpi laureate
    1.6 16v laureate
    1.5 dci 85 cp laureate
    bine inteles cu optiunile necesare sigurantei abs si airbaguri laterale
    ideea este ca nici nu prea dispun de suficienti bani,initial ma gandeam la
    1.616v dar este un pic cam scump,cu toate acestea cred ca ar fi de ajutor parerile voastre

multumesc frumos

Pai eu am un 1.6 16v aproape full cu 7locuri , fara jenti si mp3...
    dece 16v ptr ca e un motor puternic si cu un consum de carburant putin mai redus decat un 1.6mpi...
    dece 7locuri , ptr 14mil sau cat e diferenta am zis ca mai bine le iau decat sa regret , si uite ca nu regret ca le-am folosit in diverse ocazii si cel mai des le folosesc din comoditate , de ce sa inghesui 3 pe bancheta de la mijloc sau in spatele meu(stau cu scaunu foarte in spate) cand pot sa-i pun in ultimu rand si se sta mai bine decat pe bancheta de la mijloc...

dece nu am luat dci de 85?
    1.bani(e o diferenta de 1000de euro sau chiar putin mai mult)
    2.zvonuri(injectoare sensibile , pompe de carburant proaste , sensibile la calitatea motorinei)
    3.eu unu consider ca 85 cp nu-mi ajung ptr o masina asa mare cu care am de gand sa car destul de multe...

daca m-ai ai intrebari iti raspund , cas fan MCV

sigpic

Comment

Salut si eu am un mcv 1.6 16v si consider ca e cea mai buna alegere care am facuto ptr e o masina capabila de orcice,este omasina de oras ,de drumuri lungi de carat de tot ce vrei tu;am facut curierat cu ea si am fost ffffff.multumit de cum se comporta,ceea ce a zis sonyke este adevarat ptr. ca sunt in cunostinta de cauza avand un service auto ma lovesc de diferite probleme etc.Sfatul meu este sa iti iei MCV 1.6 16v si nu vei regreta.Mult succes.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Buna seara
        domnilor multumesc frumos pentru sfaturi ,atunci o sa merg la un drive test cu ea si sper sa pot face rost de diferenta materiala pentru achizitionarea lui.
        apropo de achizitionare trebuie sa fiu atent la ceva anume in momentul cand trebuie sa o preiau,(au aparut ceva probleme sau lipsuri la preluare)

multumesc

Comment

Pai da trebuie sa verifici tot , cum se inchid usile , geamuri , electrica , chederele , ce ai prin portbagaj , rezerva , cric , vesta , triunghi , extinctor , aspectul masini sa nu fie lovita zgariata etc etc etc... era pe aici o lista intreaga

scuzama ca te intreb cum ai de gand sa o achizitionezi , cash , credit , leasing? Eu am dat 12300 pe a mea :d

sigpic

Comment

,,Eu am dat 12300 pe a mea :d" cash credit sau leasing? ...

conteaza si asta ... pentru ca daca faci credit/leasing la 12k valoarea masinii ... la terminarea platii vei vedea ca se ai dat 15-16k ... si nu prea merita

1.6 16v susin ... + tot ce a zis sonyk
            sigpicMy ride

Comment

Cu siguranta credit

Comment

Bun si cash cat dai? Sau o iei cu 0%avans , eu ti-as recomanda credit auto la brd , ptr ca merge cel mai usor si in toamna cand am facut eu creditul era cea mai buna oferta...ai comisioane fixe , nu ai comisioane ascunse si neaparat cu dobanda fixa

sigpic

Comment

Intaresc ce a spus SoNyKeL: 1,6 16 v este cu mult mai bun decat 1,6 MPI din toate punctele de vedere(putere, consum, zgomot interior) mai putin pretul de achizitie.
                  Si eu as opta pentru 7 locuri ca sa nu regreti mai tarziu. Plus ca arata mai bine cu 7 locuri are un "ceva" aparte.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Arata ce mai bine rocri? Caroseria e una si aceasi doar interioru e diferit in spate are suporturile alea de sticle si pahare ... oricum ma bucur ca sunteti de acord cu mine

sigpic

Comment

Masina ma. Din afara nu din interior. Arata mai altfel cu scaune in spate. Mai plina. Da senzatia de eficienta. Iar cand sunt si pasgeri pe locurile din spate e ceva.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Da ma asa e ma...haideti ca atasez si un PDF cu toate detaliile tehnice ale masini

ce ma bucur ca a mai aparaut un MCV-ist
                        Attached Files

sigpic

Comment

Ma gandeam la 3000 avans pe 10 ani sau 7ani

Comment

Eu am dat 50% avans pe 7ani 3mil rata...

sigpic

Comment

Cica ar fi o oferta prin rci leasing nustiu exct cat la suta avans dobanda 0% pe 3 ani
                              imi puteti spune ce garantie are la tabla si cateva impresii despre calitatea ei (rugina,vopsea decojita)ma gandesc ca la o perioada asa lunga pina termin cu plata exista posibilitatea sa apara rugina sau probleme cu vopseaua stiind cum erau facute daciile inainte (am uitat sa spun mai am si odacie 1310 care mi-a mancat zilele cu cutia de viteze si rugina cu cutia am rezolavt-o momentan schimbando cu una de renault 18 diesel dar de rugina nu mai scapi chiar si cu table noi)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google