Unde Este Plasat Airbag-ul Lateral?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

huse logan MCV 7 locuri

Originally posted by qiu View Post
    Multumesc pentru raspunsuri ca m-ati lamurit si pe mine.
    Si totusi recomandati-mi niste huse de unde sa cumpar din Iasi. Sau de care firma
    incearca la selgros,de acolo mi-am luat eu.
    daca ai airbag in scaun trebuie modificate .
    ne intilnim duminica la 12 si iti explic

Comment

Se gasesc si la dealer si sunt intre 300 si 500 lei.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu mai puneti huse in masina si mai ales pe cele care au airbaguri laterale...

Comment

Nici eu nu prea inteleg mania asta cu husele.. Tapiseria nu e chiar asa de proasta sa se toceasca si eventualele pete ies la un detailng profi.
          numar secundele

Comment

Exact ... Exista spalatorii speciale... Scot alea orice pata din tapiterie .Husele sunt incomode & inestetice ...

Comment

Originally posted by andrei View Post
              Se gasesc si la dealer si sunt intre 300 si 500 lei.
              Andrei, cele de la dealer, la acest pret, sunt macar OK pentru un logan? Am luat din Carrefour huse care se pretindeau (cvasi)universale la 100 de lei. Numai ca deschizatura pentru airbagul lateral este mult prea sus fata de amplasamentul acestuia la Logan. In plus, acel "capac"/"aparatoare" aflat lateral/jos, in exterior, langa scaunul fata, incurca si el.
              In fine, am ajuns la concluzia ca nu se pot mointa pe scaunele fata.

Multumesc

Comment

Daca nu pui huse,materialul din care sunt facute scaunelese pateaza cind deschizi usile si ploua sau este zapada

Comment

@tds: Da, sunt bune pentru Logan, se potrivesc si nu sunt probleme cu airbagul.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am ptr loganul meu mcv cu 7 locuri huse originale dacia ...cumparate de la un dealer undeva langa Filiasi ( Racari se numeste ) ...200-250 ron ....nu mai tin minte

Comment

Cu scuzele de rigoare,unde pot monta doua airbaguri laterale pe MCV vechi de doi ani,care sa fie omologate RAR?

Comment

Eu din cate stiu nu se pot monta daca masina nu a venit din fabrica echipata cu ele, dar poate ma insel.
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

nu se pot monta ulterior achizitionarii masinii. nici un service nu le va monta. am intrebat eu la vocea clientului si au zis ca nu.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu inteleg de ce nu s-ar putea monta ulterior, tinand cont ca se schmba scaunele, iar cablajul oricum este dus pana sub scaun din fabrica.

Comment

nu la toate e dus cablajul, iar calculatorul de airbag nu e musai acelasi si pt modelele cu airbag lateral si la cele fara airbag lateral. iar service-urile nu se baga pt ca nu-i lasa fabrica. ei au voie sa inlocuiasca airbaguri, nu sa monteze piese ce tin de siguranta masinii si nu-s puse de fabrica. din acelasi motiv pt care nu se monteaza abs-uri in service pe loganurile fara abs. pe sub mana, poate gasesti pe cineva sa ti le monteze, dar asta nu inseamna 100% ca vor si functiona, chit ca tu ai firele trase. am zis ce mi-au spus cei de la vc, la inceput am fost si eu suparat pe ei, dar apoi am inteles argumentele lor.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pacat,i-mi trebuiau pentru punctaj la licitatie pentru autorizatie taxi,multumesc oricum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google