De unde stiu ca am asa ceva?
Unde Este Plasat Airbag-ul Lateral?
Collapse
X
-
Si niste fire care ajung la scaun.
Comment
-
Este sigla pe laterala scaunului, dar de unde iese panarama aia? Ca din scaun nu-mi dau seama de unde ca pare cusut acolo, am mai vazut niste poze pe net ca iese din dreptul umarului.
Faza e ca vreau huse pe scaune si nu stiu de care sa-mi iau. Poate ma ajutati voi. Vreau cu 7 locuri. Caut de o saptamana in Iasi si nu gasesc.
Comment
-
Originally posted by qiu View PostFaza e ca vreau huse pe scaune si nu stiu de care sa-mi iau. Poate ma ajutati voi. Vreau cu 7 locuri. Caut de o saptamana in Iasi si nu gasesc.
O alta varianta ar fi la dealer, dar depaseste 250-300 lei setul.
Comment
-
In ianuarie am luat pt 5 locuri din prakticher si aveau si pt 7 locuri si pt scaune cu airbag.....am vazut si in carrefour numai ca nu aveau special pt scaunile din spate cu rabatare separata.
fii foarte atent la calitatea materialului , gasesti mai ieftine dar cind le pui pe scaune se intind de se vede prin ele si nu se aseaza bine.
Comment
-
Originally posted by qiu View PostMultumesc pentru raspunsuri ca m-ati lamurit si pe mine.
Si totusi recomandati-mi niste huse de unde sa cumpar din Iasi. Sau de care firma
incearca la carrefour daca vrei si o marca de huse ati recomanda (am si eu pe masina tot asa cu decupare pentru air bag ) puffiNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment