Unde Este Plasat Airbag-ul Lateral?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Este Plasat Airbag-ul Lateral?

De unde stiu ca am asa ceva?

Cel mai simplu e sa te uiti pe lateralul scaunului si ai sa vezi o insigna AIRBAG

Comment

Pe laterala scaunului partea dinspre portiera , sau bagi mana sub scaun si trebuie sa se simta un fir care iese din podea si intra in scaun
      Last edited by SoNyKeL; 8 April 2008, 23:07.

sigpic

Comment

Si niste fire care ajung la scaun.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Haha ti-am zis ca te iei dupa mine mini-me

sigpic

Comment

Sau poate tiau pus alt scaun
            sigpic

Comment

Este sigla pe laterala scaunului, dar de unde iese panarama aia? Ca din scaun nu-mi dau seama de unde ca pare cusut acolo, am mai vazut niste poze pe net ca iese din dreptul umarului.
              Faza e ca vreau huse pe scaune si nu stiu de care sa-mi iau. Poate ma ajutati voi. Vreau cu 7 locuri. Caut de o saptamana in Iasi si nu gasesc.

Comment

Iese exact din laterala scaunului, e cusut dar cusatura e speciala

sigpic

Comment

Cum a zis si Sony mai sus, e la fel ca si la Airbag Pasager, intr-o parte este mai slab materialul astfel incat sa se poata deschide intr-un anumit fel.
                  Huse vezi ca sunt anumea pentru scaune cu airbag-uri laterale, dar nu stiu daca gasesti pt 7 locuri.

Comment

In fine husele trebuie sa fie cu decupatura sau cu arici

sigpic

Comment

Multumesc pentru raspunsuri ca m-ati lamurit si pe mine.
                      Si totusi recomandati-mi niste huse de unde sa cumpar din Iasi. Sau de care firma

Comment

Incerca la Carefour, probabil ca au mai multe acolo. Colegii din Iasi te pot ajuta cu indicatii mai precise.

Comment

Originally posted by qiu View Post
                          Faza e ca vreau huse pe scaune si nu stiu de care sa-mi iau. Poate ma ajutati voi. Vreau cu 7 locuri. Caut de o saptamana in Iasi si nu gasesc.
                          Nu cred ca o sa gasesti. Pentru cele 5 locuri, gasesti, dar raman cele 2 fara huse.
                          O alta varianta ar fi la dealer, dar depaseste 250-300 lei setul.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In ianuarie am luat pt 5 locuri din prakticher si aveau si pt 7 locuri si pt scaune cu airbag.....am vazut si in carrefour numai ca nu aveau special pt scaunile din spate cu rabatare separata.
                            fii foarte atent la calitatea materialului , gasesti mai ieftine dar cind le pui pe scaune se intind de se vede prin ele si nu se aseaza bine.

Comment

Originally posted by qiu View Post
                              Multumesc pentru raspunsuri ca m-ati lamurit si pe mine.
                              Si totusi recomandati-mi niste huse de unde sa cumpar din Iasi. Sau de care firma
                              sal
                              incearca la carrefour daca vrei si o marca de huse ati recomanda (am si eu pe masina tot asa cu decupare pentru air bag ) puffi
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google