Logan Cu 6 Viteze (inainte)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eh, nici planetarele nu se pupa intre un TL si o cutie J, dar asta e alta problema.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Stiu bre, doar le am pe amandoua in curte
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Altfel incercai tu ceva :P. Oare ca raportul de a 6-a la duster e la fel cu ala de a 5a la Logan mai conteaza?

Comment

Pai e tocmai ce ziceam mai sus : treapta 1 la Duster tine loc de reductor, stiam asta, de aceea nu ma agit. Eu merg la fel ca Alessandro acum, cu o cutie de SN. Cam lunga pt gusturile mele
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

cand prinzi un logan "papuc" la dezmembrat eu zic sa -i iei cutia, chiar daca cere mult,

din punctul meu de vedere, eu as pune cutia de logan papuc 1.6 (sau van, dar nu-i asa de scurta) cu pinionul lung (de dizal) pe tr. 5.
            Last edited by razvanamza; 2 August 2013, 22:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by dsign View Post
              Pai e tocmai ce ziceam mai sus : treapta 1 la Duster tine loc de reductor, stiam asta, de aceea nu ma agit. Eu merg la fel ca Alessandro acum, cu o cutie de SN. Cam lunga pt gusturile mele
              Asta la 4X4, la 4X2 parca e mai uman. Eu am mers doar cu 4X4 si diesel.

Comment

Originally posted by dsign View Post
                Unii habar n-au in ce parte se desface un surub, d-apoi sa umble pe la cutii de transfer, cardane, cutii de viteze, dar viseaza la 1.2 16v cu "cip" si 6 trepte de mers inainte.
                corect, degeaba ai 6 trepte, daca nu ai motor calumea, ca sa poti antrena cutia
                ​​​​​​

Comment

La noul Logan de 90cp (si posibil si la cel vechi de 85/90cp, nu stiu) la 130km/h turatia este de aprox. 2500rot/min in treapta a 5-a. Deci cred ca o asemenea cutie de viteze trebuie, sau schimbate pinioanele daca este posibil.

Comment

are alt grup.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google