Vor scoate cei de la Dacia loganul MCV din fabricație, după ce va începe comercializarea noi dacii Lodgy. Ce credeți?
Se Va Scoate Loganul MCV Din Fabricație ?
Collapse
X
-
eu zic ca o sa scoata loganu mcv din fabricatie si o sa bage lodgy asta ....cum si loganu o sa iasa din fabricatie si o sa apara logan 2sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Din cate am auzit de la un inginer care lucreaza la proiectare la Dacia cica ar fi super tare noul Logan 2 . Iar in privinta MCv-ului chiar mi-ar parea rau sa-l scoata din fabricatie , din punctul meu de vedere e mult mai frumos decat Lodgy .Last edited by MihaitzaMCV; 20 January 2012, 09:19.
Comment
-
Din cate s-a anuntat, Lodgy se va fabrica exclusiv in Maroc ! MCV-ul se fabrica la noi. Asa ca, de ce s-ar scoate din productie ?!? Un update, poate ... dar nu cred ca va inceta productia.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Initial am vrut Duster dar nu ma ajuta spatiul de incarcare (aveam nevoie de 1 metru si 70 cm cu scaunele spate rabatate) asa ca am ales MCV mentionez ca neaparat trebuia sa fie cu 5 locuri nu cu doua. Nu cred ca la Lodgy se va pastra aceeasi luncime a spatiului de incarcare (cu toate ca pare mai lunga ca MCV-ul).
Comment
Comment