stie cineva care este diferenta intre amortizoarele spate de berlina si mcv ? si care producator ar fi mai bun la un pret acceptbil .
Diferenta Amortizoare
Collapse
X
-
Originally posted by Nytro View PostDin cate stiu eu cel mai bun raport pret calitate o au bilstein normale de logan sau daca vrei calitate ia Monroe pe gaz
Cred ca Monroe pe gaz ar fi cele mai bune daca vrei sa schimbi arcurile sa fie mai Low masinuta
Comment
-
Pt ca sunt pe gaz si gazul amortizeaza mult mai bine denivelorile (gropile) vezi suspensia pe perne de aer.
Ii recomandam Monroe in caz ca nu vrea sa dea alti bani pt alte amortizoare deci sa le patreze. Insa daca vrei sa ai o masina sport-sport nu compromis si eu tot Bilstein b8 recomand sau b12.
Doar ca Bilstein b8 sau b12 sunt extrem de rigide di vei simti si cand calci cu roata din spate o pietricica. Cu bilstein b8 nu vei putea utiliza masina zilnic pt ca-ti vor zdruncina rarunchii.Last edited by Nytro; 10 February 2012, 09:47.
Comment
-
Eu unul cat de curand o sa-mi achizitionez si amortizoare sport .. teoretic Bilstein B8 o sa imi iau .. ptr ca din cate se pare sunt cea mai buna solutie .. initial am vrut sa scurtez amortizoarele stock , dar mi s-a spus ca nu e asa bine ..
O intrebare mai am .. amortizoarele Monroe pe gaz sunt mai scurte decat amortizoarele stock ? Pe mine asta ma intereseaza .
Comment
-
Originally posted by danix View Poststie cineva care este diferenta intre amortizoarele spate de berlina si mcv ? si care producator ar fi mai bun la un pret acceptbil .
Comment
-
Pai loganul din fabrica n-are Monroe?Al meu asa are.Trebuie sa schimb si eu pe spate stg ca a-nceput sa cloncane de pe la 20.000 km si este f enervant,asa am vazut si eu ca este Monroe cand m-am uitat sa vad daca-i curs si culmea,nu este.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
Comment