Se pare ca ar fi mult mai multi decat cei de la noi din tara... asta o spun doar din pozele pe care le-am vazut pana acum.
Intalnire Dacia Logan In Nederland
Collapse
X
-
Aia sint mult mai hotariti k noi .
Uite eu asi propune o intilnire din asta si la noi si de ce nu si o plimbare prin europa prin italia,spania franta pt k eu am fost ei e extraordinar de frumos si credetima k merita ,mai ales pt cei care au si rulota e ne mai pomenit,simti k te relaxezi si nu o sa iti para rau de loc. Pote va mai ginditi si ma anuntati si pe mine daca vrea cineva asa ceva.
Comment
-
-
Un site util Fan Club Logan break in Olanda
Fan-club-ul Dacia din Olanda a fost initiat de un proprietar de Dacie si a devenit extrem de popular in randul cumparatorilor masinilor produse in Arges.
Dacia a lansat modelul Logan pe piata olandeza in februarie 2007, iar prima intalnire a posesorilor s-a tinut in iunie, in timp ce a doua a avut loc in octombrie anul trecut.
Cei aproape 500 de olandezi iubitori de MCV care s-au abonat intre timp pe site - portal unic in lume - vor sa impartaseasca experientele cu masina abia achizitionata sau cauta informatii despre Loganul break pe care vor sa-l cumpere.
Comment
-
Bravo lor ! Super bine organizati si uniti cu adevarat !
Comment
-
Cam atatia am fost si noi pe 1 martie la Brasov, daca nu chiar mai multi. Si urmeaza nationala la Sibiu in vara. Daca tot ziceti ca vreti si voi o asemenea intalnire in Romania, de ce nu va semnati pe lista cu participanti?
MihaitaMCV, cauta la intalniri nationale. E in vara intalnire internationala in Germania.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment