Intalnire Dacia Logan In Nederland

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire Dacia Logan In Nederland

Se pare ca ar fi mult mai multi decat cei de la noi din tara... asta o spun doar din pozele pe care le-am vazut pana acum.

sigpic

Astia-s pusi pe treaba,nu glumesc.Sunt o gramada la intalnire.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

As merge cu mare placere la o intalnire ca asta dar in RO.

Comment

Aia sint mult mai hotariti k noi .

Uite eu asi propune o intilnire din asta si la noi si de ce nu si o plimbare prin europa prin italia,spania franta pt k eu am fost ei e extraordinar de frumos si credetima k merita ,mai ales pt cei care au si rulota e ne mai pomenit,simti k te relaxezi si nu o sa iti para rau de loc. Pote va mai ginditi si ma anuntati si pe mine daca vrea cineva asa ceva.

Comment

Asa da intalnire... Cat de multi sunt!!!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Pai si?...Noi la o NATIONALA bine organizata?...Cred ca am fi mai multi...Si poate si ei vor fi umiti la fel ca noi!...Oricum e frumos ce au facut ei

Comment

Am fost noi atatia la intalnire lc mioveni brasov sibiu...Daca ar fi nationala eu zic ca am fi ffffff multi
              low....&.....slow

Comment

Mai e un thread pe aceeasi tema... :|
                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Foarte frumos
                  Ce multi sunt!
                  sigpic
                  !

Comment

Un site util Fan Club Logan break in Olanda

Fan-club-ul Dacia din Olanda a fost initiat de un proprietar de Dacie si a devenit extrem de popular in randul cumparatorilor masinilor produse in Arges.
                    Dacia a lansat modelul Logan pe piata olandeza in februarie 2007, iar prima intalnire a posesorilor s-a tinut in iunie, in timp ce a doua a avut loc in octombrie anul trecut.
                    Cei aproape 500 de olandezi iubitori de MCV care s-au abonat intre timp pe site - portal unic in lume - vor sa impartaseasca experientele cu masina abia achizitionata sau cauta informatii despre Loganul break pe care vor sa-l cumpere.
                    Attached Files

Comment

Bravo lor ! Super bine organizati si uniti cu adevarat !
                      sigpic
                      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Sincer eu m-as baga la o intalnire .. dar daca se poate pe undeva prin Austria .. sau Germania .. pe undeva mai la jumate :P

Comment

Cam atatia am fost si noi pe 1 martie la Brasov, daca nu chiar mai multi. Si urmeaza nationala la Sibiu in vara. Daca tot ziceti ca vreti si voi o asemenea intalnire in Romania, de ce nu va semnati pe lista cu participanti?

MihaitaMCV, cauta la intalniri nationale. E in vara intalnire internationala in Germania.
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google