Accident LogaN Mcv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident LogaN Mcv

In primul rand vreau sa va salut..
    Scriu acest topic in cautarea celei mai bune solutii, tata a facut accident cu masina acum 1-2 luna, are casco dar fiindca masina este inca in garantie a dus-o la service-ul din Militari al Logan-ului.
    Toate bune si frumoasa doar ca azi cand trebuia sa ia masina din service a constatat ca nu este facuta bine, se vedea diferenta de un deget unde sa pus chit si o diferenta de inaltime in spate la nuj ce..(nu asta conteaza).
    Tata ia spus celui care se ocupa de ea in service ca nu o ia asa, ma rog de aici a inceput totul ala a inceput sa tipe ca e facuta bine ca nu avea ce sa ii faca ..., a venit "seful" si ia dat dreptate lui tata si ia zis ca pana joi(5 iunie 2008) masina este gata.. Si aici vreau sa va cer parerea ca tata a zis ca daca tot nu ii convine cum este masina nu o ia si il cheama pe cel de la asigurare (omniasig) si sa ii arate..Tata vroia sa ii dea celui care trebuia sa se ocupe de masina nijte bani ca de doar suntem in Romania, dar a zis ca ii da la sfarsit si daca ii convine cum a o sa iasa masina si asta cred ca nu la multumit pe domnul mecanic ca nu imi explic cat de greu poate sa fie sa pui niste chit, mai ales ca se presupune ca dupa ce repari atatea masini (banuiesc ca zilnic) esti profesionist
    Ce este de facut? Ca tata nu vrea sa ia masina, da are si nevoie de ea...

Multumesc

o sa atasez mai jos o poza cu masina inainte de reparatie...
    Last edited by ellada; 3 June 2008, 20:23.
    fara linkuri externe in semnatura

Ciao...Tatal tau ar trebui de cate ori rida ala vocea ar trebui sa.L plesneasca pt ca tatal tau e ala care zice ca e bine sau nu...Nu el un muncitor imputit si prost .!. AR trebui sa faca niste plangeri...Si la sigurare si la dr. Consumatorului ... Ca doar e dreptul tau sa nu accepti asemeneA lucruri...Nu stiu exact unde tr dus dar sigur tr rezolvata treaba si sa nu.I ierte deloc...Si sa nu le dea nici zaharelul ca.I invata cu narav cum s.A invatat tot romanu cu narav si cu zaharel...Ca si in spitale...Nu au operat o ruda fara sa.I dau bani... Banii iam dat dar i.Am zis ca.I tai gatu daca nu.L opereaza de apendicita bine...Poate tr sa faci si tu acelasi lucru...Ii zici ca treci cu masina peste el...Asta este romania mai are de crescut...Pana se elimina coruptia...

Comment

O sa se duca azi sa vada daca a refacut masina, desi nu cred ca trebuia data iar cu chit si vopsita iar, da le-a zis ca daca nu ii place cum a iesit nu semneaza actele si ei nu primesc nici un ban dar sefu de atelier a zis ca este gata pana azi. Reclamatie sigur o sa faca in primul rand va face la
      "Omniasig" si pe urma la Meridian pentru ca un muncitor normal la cap nu are face asa ceva..

Am uitat sa zic ca eu nu am posibilitatea sa dau cu masina peste respectivul, nu am inca varsta(de'si mar bate un gand). Si nici tata nu sa-r pune la mintea unui asemenea om, daca il pot numi asa..Si oricum daca nici acum nu e bine si a umplut-o de chit(de'si au zis ca schimba toate piesele cu unele noi) iar, ii va da in judecata..

nu mai da "quote" la ultimul post! se subantelege ca la el raspunzi. mersi
      Last edited by Seba; 5 June 2008, 12:08.

Comment

Din ce vad eu in poza era mai simplu ca buna ziua schimba usa fata dreapta , spate dreapta , aripa fata dreapta , indrepta capota , schimba farul si spoiler-ul si eventual daca intrase si la motor ceva, iar in partea din spate o punea la presa , o indrepta , dupa care ii tragea un kit si vopsea totul , operatiune de maxim 12 ore :P
        LoganClub Craiova

Comment

Si eu am avut mult de furca cu reparatiile facute in service-urile dacia (meridian vest - militari), cred ca tot acolo unde este si a ta. Eu am facut plangere la vocea clientului si am facut mare scandal in curte la aia acolo cand m-a chemat s-o iau si au luat decizia sa-mi schimbe toate componentele (initial erau chituite), altfel nu luam masina...Am cinstit seful de atelier si s-a rezolvat
          cel mai bine era sa vorbeasca de la inceput cu, constatatorul de la omniasig si sa-i dea toate componentele de schimbat - ca doar nu da de la masa - si atunci nu mai ajungei aici

problema e ca dupa 3 luni de la efectuarea reparatiei, componentele respective ies din garantia lucrarii si nu mai au nici garantia initiala, adica daca ai lovit masina si ai reparat-o, dupa 3 luni nu mai ai garantie deloc la piesa respectiva..

Concluzia: Sa faca scandal acolo cu tupeu si se va rezolva cum vor muschii lu' taicatu...Doar sa fie tare in gura si sa nu se lase prostit de nenorocitii aia de acolo...

succes...
          http://i61.photobucket.com/albums/h61/gboygabi/weed.jpg

Comment

E nasoala rau chestia. Spunei tatalui tau sa faca gura ca si eu am avut o dacie 1410 inainte de logan si am lovit-o si fara gura nu o mers. Faza e ca is putin nesimtiti cei de la service cand ii plateste casco. Nush de ce dar asa se poarta "meseriasii" astia de 2 bani.
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Urata chestie, dar nu va lasati. Sumtem alaturi de voi
              Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Fara scandal si fara sa faci taraboi pacolo nu vei reusi sa o scotii la capat cu astia de la service ul lor....... !!! Traim in Romania si asta ne e Soarta !!

Comment

Nu va mai iesi ca noua si va trebui ca tatal tau sa se impace cu ideea. Treaba e sa iasa cat mai bine...

Bafta!
                  numar secundele

Comment

Originally posted by ellada View Post
                    In primul rand vreau sa va salut..
                    Scriu acest topic in cautarea celei mai bune solutii, tata a facut accident cu masina acum 1-2 luna, are casco dar fiindca masina este inca in garantie a dus-o la service-ul din Militari al Logan-ului.
                    Toate bune si frumoasa doar ca azi cand trebuia sa ia masina din service a constatat ca nu este facuta bine, se vedea diferenta de un deget unde sa pus chit si o diferenta de inaltime in spate la nuj ce..(nu asta conteaza).
                    Tata ia spus celui care se ocupa de ea in service ca nu o ia asa, ma rog de aici a inceput totul ala a inceput sa tipe ca e facuta bine ca nu avea ce sa ii faca ..., a venit "seful" si ia dat dreptate lui tata si ia zis ca pana joi(5 iunie 2008) masina este gata.. Si aici vreau sa va cer parerea ca tata a zis ca daca tot nu ii convine cum este masina nu o ia si il cheama pe cel de la asigurare (omniasig) si sa ii arate..Tata vroia sa ii dea celui care trebuia sa se ocupe de masina nijte bani ca de doar suntem in Romania, dar a zis ca ii da la sfarsit si daca ii convine cum a o sa iasa masina si asta cred ca nu la multumit pe domnul mecanic ca nu imi explic cat de greu poate sa fie sa pui niste chit, mai ales ca se presupune ca dupa ce repari atatea masini (banuiesc ca zilnic) esti profesionist
                    Ce este de facut? Ca tata nu vrea sa ia masina, da are si nevoie de ea...

Multumesc

o sa atasez mai jos o poza cu masina inainte de reparatie...

Nu inteleg treba cu CHITUL !!! Masina are asigurare casco deci SE INLOCUIESC PIESELE si NU se repara !!!!!
                    Referitor la calitatea lucrarii , vezi ca exista PROTECTIA CONSUMATORILOR si ceva televiziuni la care se poate face usor o reclama negativa pentru service-ul respectiv >>> si sa vezi atunci ce de clienti o sa se mai iingramadeasca sa se duca acolo !!!!
                    Multa bafta !!!!

Comment

Daca pune autogenul pe ea(ca sa schimbe aripa spate) iese mai rau decat cu chit.
                      numar secundele

Comment

Originally posted by Marius View Post
                        Nu va mai iesi ca noua si va trebui ca tatal tau sa se impace cu ideea. Treaba e sa iasa cat mai bine...

Bafta!
                        Cum sa nu iasa ca noua ? Daca service-ul are angajati terminati, normal ca nu o sa mai iasa ca noua !
                        Am dus un Niisan lovit spate rau, la service la iei..Si in ziua de azi ma minunez cum au reusit sa o faca la fel cum era de fabrica..Ori mi-au dat alta masina.
                        Singura diferenta era la culoare..Se obs. Putin.

Loganul arata rau, dar defapt nu este chiar asa.Aripa + usile se pun noi..si ce mai ramane intrepat usor si dat cu chit ( numai aripa spate)
                        Ca nu o sa mai iasa ca din fabrica..acuma pot sa fie devina si piesele (ex. dacia 1310)..sa numai cada la linie.
                        Last edited by Alex21; 5 June 2008, 23:35.

Comment

Nu va mai iesi ca noua... Degeaba parlamentam noi aici.. Pentru un cunoscator se va vedea de departe ca e a fost lovita.
                          numar secundele

Comment

MasinA o sa iasa ca noua va spun eu, si o sa pun si poza la finalizare ca azi la chemat doar ca sa intrebe de ceva...
                            Aveti dreptate toate piesele la masina sunt comandate si puse noi, cu chit se pune in spate ca sa imbine la usa(nu sunt sigur ca nu m-am interesat) si bara din spate nu a fost atinsa doar ca a fost zgariata din alt accident si pt ca avea foaie pt reparatie de la omniasig a facut-o acum.
                            Seful de atelier a pus pe altcineva sa se ocupe de masina, si celalalt care sa ocupat pana acum de ea cred ca va fi dat afara, pentru ca azi cand sa dus tata la meridian tot el era cu gura mare.. Si ia facut o reclamatie la seful de atelier(nuj sigur care a fost treaba da el se tot interesa daca ia dat ceva tata baiatului de la receptie..)
                            Oricum am facut acest topic si in caz ca va mai fi cineva in cazul meu, si inca ceva taicamiu nu a facut gura nu a tipat(cu toate ca avea la nervi..). Se pare ca nu toti sunt ca nesimtitul care sa ocupat de masina prima data, cel de acum pare a fi mai simtit pentru ca a vrut sa ii dea nijte bani doar ca sa o faca cum trebuie si nu vrut sa ia, ma rog nu nu9mai pt asta da si dupa felul in care vorbeste.
                            Pacat de masina ca acum se pierde la ea 3000euro. Va spun ca daca pateam lucrul asta in Germania meseriasul cu pricina nu mai avea voie sa lucreze cu publicul in viata lui, sau facea munca in folosul comunitatii 10 ani. Da in Romania trebuie sa dai spaga cand iti iei masina, trebuie sa dai sa vina mai repede(altfel iti vine in 4 luni)..
                            Edit: Am vrut sa zic ca va iesi ca noua masina pentru ca toate piesele sunt puse noi, deci nu se indreapta nu face nimic, si despre mecanica se schimba toata chestia aia care se invarte )(nu stiu cum se numeste )]
                            Last edited by ellada; 6 June 2008, 01:44.

Comment

Offtopic: tablele noi care se pun, se pregatesc cumva cu grund, teroson?..S-au decat se vopsesc si se monteaza?..Masticul de la usi se mai pune..Ori este pus deja de la fabrica?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google