Accident LogaN Mcv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiu sa iti raspund sigur, dar ei au spus ca se monteaza ca se monteaza la fel ca in fabrica.. Cat despre celelalte ma interesez si iti raspund sigur
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Originally posted by ellada View Post
      Nu stiu sa iti raspund sigur, dar ei au spus ca se monteaza ca se monteaza la fel ca in fabrica.. Cat despre celelalte ma interesez si iti raspund sigur
      Toate piesele sunt grunduite, asa vin.. Iar mastic la usi am inteles ca nu se pune...

Comment

Am avut si eu azi un mic accident,ma agatat unul cu un camion din care a rezultat urmatoarea avarie:-lampa sparta si suport lumini numar zgariat.
        Stie cineva cat costa o lampa(tripla) spate de MCV?
        Attached Files

Comment

Originally posted by ellada View Post
          In primul rand vreau sa va salut..
          Scriu acest topic in cautarea celei mai bune solutii, tata a facut accident cu masina acum 1-2 luna, are casco dar fiindca masina este inca in garantie a dus-o la service-ul din Militari al Logan-ului.
          Toate bune si frumoasa doar ca azi cand trebuia sa ia masina din service a constatat ca nu este facuta bine, se vedea diferenta de un deget unde sa pus chit si o diferenta de inaltime in spate la nuj ce..(nu asta conteaza).
          Tata ia spus celui care se ocupa de ea in service ca nu o ia asa, ma rog de aici a inceput totul ala a inceput sa tipe ca e facuta bine ca nu avea ce sa ii faca ..., a venit "seful" si ia dat dreptate lui tata si ia zis ca pana joi(5 iunie 2008) masina este gata.. Si aici vreau sa va cer parerea ca tata a zis ca daca tot nu ii convine cum este masina nu o ia si il cheama pe cel de la asigurare (omniasig) si sa ii arate..Tata vroia sa ii dea celui care trebuia sa se ocupe de masina nijte bani ca de doar suntem in Romania, dar a zis ca ii da la sfarsit si daca ii convine cum a o sa iasa masina si asta cred ca nu la multumit pe domnul mecanic ca nu imi explic cat de greu poate sa fie sa pui niste chit, mai ales ca se presupune ca dupa ce repari atatea masini (banuiesc ca zilnic) esti profesionist
          Ce este de facut? Ca tata nu vrea sa ia masina, da are si nevoie de ea...

Multumesc

o sa atasez mai jos o poza cu masina inainte de reparatie...
          da rau i lovita....

Comment

Grm, pare a fi lovita rau dar de fapt este lovita doar pe dinafara, se schimba tot..
            Ana pey nu ai asigurarre..Si este lovita din spate tu nu ar trebui sa ia nici o vina...

Comment

Ceva progrese?
              numar secundele

Comment

Masina luni parca era facuta terminata cu toate piesele pe ea, mai aveau sa dea cu ceara pe ea, ca se vedea diferenta de luciu..
                Azi maine trebuie sa o ia ..

Comment

Te asteptam cu poze !!

Comment

Am primit si eu trista confirmare ca masina tot nu o sa o ia saptamana asta, nu mai ca de data asta din cauza firmei de asigurari auto (omniasig) care trebuie sa verifice toate facturile de la masina mea.Pretul pe reparatie este injuri de 170 de milioane si de aceea trebuie sa se verifice(culmea ca daca tin masina 10 ani asigurata tot nu inapoiez omniasig-ului 170 de milioane).
                    Asadar masina este terminata insa omniasig trebuie sa verifice inca o data facturile si ce mai este de verificat pana sa dea suma de bani dealer-ului Dacia.
                    O data cu aproximatie ni sa dat "joi-vineri" 18-20.06.2008.
                    Trist, nici cand am luat masina nu am stat atat )

Comment

Suntem in 23, ai rezolvat ?...
                      http://i61.photobucket.com/albums/h61/gboygabi/weed.jpg

Comment

Am luat-o vineri, unde este lovita nu este diferenta.. Numai in fata banuiesc ca cei de la service au lovit grila si emblema(are nijte afundaturi mici deparca ar fi bagat un pix) si oglinda cea noua este zgariat :|, oglinda care o aveam din fabrica nu are nici o zgarietura iar asta luata de cateva saptamani .....Ma rog. Aaaa usa din dreapta acum cand o inchid se ridica 2-4 milimetrii(banuiesc ca este de la cauciucu pus in locul ala in locajul acela), iar in spate de tot la geamurile din lateral se vede marginea la materialul pus pe plafon :|, si nu se poate ridica pt ca este lipit..

*O sa revin cu poze saptamana viitoare, ca nu are rost sa ii fac poze in parcare..

Comment

Regleaza platnicul (sau cum so' numi) ..Lasa-l 2-4 mm in jos.

Comment

Mda.. Masina o sa ajunga iar in service...
                            Dupa 60 km facuti cu masina am constatat ca dansa tot nu este facuta cum trebuie, plasticurile de pe dedesupt unde sau desfacut nu sunt prinse si zornaie cand dai in gropi sau la viteza mare, treaba cu plafonul.. si mai mult de atat ca sa vezi FURT pe fata la usile din spate mi-au luat manerul de la geam( am electrice doar pe fata) de pe stanga si l-au pus pe dreapta , va spun ca nu imi vin sa cred. L-am "cunoscut" si eu pe mecanicul care sa ocupat de masina(cel care nu o facuse bine) si este un om in toata regula pacat ca este tembel...
                            De data asta chiar vreau sa fac plangere undeva ca nu se poate asa ceva este incredibil, dar nu la opc pt ca am vrut sa fac plangere data trecuta si mai trebuie sa umblu foarte mult, si mai sunt si multe criterii dupa care se uita cei de la opc. Unde as putea sa fac o plangere rapida si cu efect garantat? la reprezentanta am fre-o sansa?
                            Last edited by ellada; 27 June 2008, 22:35.

Comment

Reclamatie poti face la Vocea Clientului, la numarul 0248.500.000.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salut.Nasol despre masina ta.Cel mai bine e sa nu se ajunga niciodata in service la romanii nostrii.Sunt niste magari.Eu zic sa faci plangere undeva si sa te tii de ei pana ii faci cu nervii,pentru ca merita.Dar nu fa plangere la ei la service,ca fii sigur ca nu se intampla nimic.Undeva mai sus trebuie,la vocea clientului desi nu cred ca o sa faca mare lucru.Ideea e ca romanii sunt romani.Am si eu un logan kiss fm gri comete si am fost in service sa-mi pun o alarma,la asv in brasov,am mers cu ea curata si totusi au spalat-o,si cand a iesit din service era mai murdara decat i-am dus-o,pentru ca nu au sters-o,si culoarea asta necesita sa o stergi dupa spalare.In fineau fost mai multe chestii,cum ca nu stiam nici unde au montat alarma,nici ledul nu am reusit sa-l vad pana cand nu i-am chemat sa-mi arate,sunt niste prosti,am platit si mi-au dat cheile si la revedere,desi peste tot scria ca dupa ce iese masina din service explica la client ce s-a facut si ce nu s-a facut,dar pauza.Si mai e o chestie,cand te pune sa dai nota aia cand completezi foile sa platesti,te pune sa dai nota inainte sa vezi masina,si pt ca au zis ca dureaza vreo 4 ore montarea alarmei,si ei au facut-o intr-o ora,le-am dat 5(maxim)dar dupa ce am vazut masina mi-a parut rau,si am vrut sa o schimb dar se faceau ca ploua.Plus ca mi-au pus manopera pe facturi 4 ore,si practic a fost o ora.Romania....
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google