Bara Pavilion Longitudinal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Pavilion Longitudinal

Buna ziua tuturor

vreau sa achizitionez bara pavilion longitudinal pentru logan mcv original cu trei puncte de prindere.
    daca ma poate ajuta cineva unde pot gasi ca la dealerul din brasov am fost si nu au pe stoc si nici nu aduc la comanda.
    va multumesc cu stima!

Costa 106 euro si se pot comanda la orice dealer, cu codul 6001998213.
    Daca nu, incearca la alt dealer, din Brasov.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
      Costa 106 euro si se pot comanda la orice dealer, cu codul 6001998213.
      Daca nu, incearca la alt dealer, din Brasov.
      multumesc andrei, stii pe cineva anume in zona brasovului?

Comment

Ai mers la ASV Auto, din Ghimbav? Acolo ti-as recomanda sa mergi sau macar sa suni sa vezi daca au pe stoc.

Comment

Buna andrei
          am fost de curand acolo si mi sa spus ca firma care produce barele respective nu face fata la comenzile la masinile care deja ies din fabrica cu bare de pavilion longitudinal.Altceva asemanator am gasit pt logan mcv la 150 lei dar nu merita banii fiindca are numai doua sistem de prindere (fata si spate la mijloc lipsa ) si nu are curbura respectiva plus nu este etans pe pavilion.
          asta e poate gasesc la cineva pana la urma.
          oricum anuntul ramane valabil in continuare

Comment

@yo6hsh: bare longitudinale originale dacia se gasesc la dealerul din Iasi. Daca doresti, ma pot interesa de pret, etc.

Salutari,

Florin

Comment

Originally posted by dflorin69 View Post
              @yo6hsh: bare longitudinale originale dacia se gasesc la dealerul din Iasi. Daca doresti, ma pot interesa de pret, etc.

Salutari,

Florin
              buna florin

ma bucur pentru raspunsul primit si multumesc pentru interes.
              da m-ar interesa pretul eventual codul produsului si daca se trimite printr-o modalitate de transport cu plata ramburs.
              inca o data multumesc foarte mult .
              cu respect
              attila kovacs [ yo6hsh-( indicativ radioamator) ]

Comment

Maine iti pot da un raspuns referitor la barele logitudinale pentru MCV...Am vazut la un magazin dar nu stiu pretul...Sunt nichelate am impresia.
                sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                  Maine iti pot da un raspuns referitor la barele logitudinale pentru MCV...Am vazut la un magazin dar nu stiu pretul...Sunt nichelate am impresia.
                  ok ciprian

buna seara, si multumesc pentru implicare.
                  mi-e teama ca alea care ai vazut nu sunt piese originare. Am gasit si eu de astea nichelate din import la un pret de 150 lei dar au numai doua puncte de prindere in loc de trei , nu are curbura necesara si nu este etans pe pavilionul masinii!
                  de asta vreau piesa originara .Dai un ban dar stii ca se potriveste
                  inca o data multumesc si ramane in continuare valabil anuntul.
                  cu respect yo6hsh sacele -brasov

Comment

@yo6hsh: Maiine iti voi trimite toate datele necesare. Daca pretul iti va conveni, cred ca se poate rezolva prin ramburs....

Comment

Yo6hsh...Intradevar barele pe care le-am vazut nu prea seamana cu cele originale.Se prind doar in fata si in spate iar pe mijloc au un piciorus care nu se prinde in tabla au nichelate si negre iar pretul lor este275 nichelate si 280 negre.La magazinul dealerului nu au...De fapt vanzatorii de acolo nu prea se omoara cu vanzarea produselor...Maine ma duc la dealer daca ai un cod iti aflu pretul de la departamentul piese de schimb.
                      In schimb am vazut la magazinul dealerului portbagaj pentru Logan Van cred...Daca esti interesat sa imi spui.
                      sigpic

Comment

Cele de Van sunt la fel cu cele de MCV si costa 106 euro, la dealer.

Comment

Andrei am vazut portbagajul de Van cu totul nu doar barele de Van.
                          sigpic

Comment

Originally posted by dflorin69 View Post
                            @yo6hsh: Maiine iti voi trimite toate datele necesare. Daca pretul iti va conveni, cred ca se poate rezolva prin ramburs....
                            multumesc florin.
                            astept cu nerabdare, seara faina

Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Yo6hsh...Intradevar barele pe care le-am vazut nu prea seamana cu cele originale.Se prind doar in fata si in spate iar pe mijloc au un piciorus care nu se prinde in tabla au nichelate si negre iar pretul lor este275 nichelate si 280 negre.La magazinul dealerului nu au...De fapt vanzatorii de acolo nu prea se omoara cu vanzarea produselor...Maine ma duc la dealer daca ai un cod iti aflu pretul de la departamentul piese de schimb.
                            In schimb am vazut la magazinul dealerului portbagaj pentru Logan Van cred...Daca esti interesat sa imi spui.
                            buna ciprian
                            raman la barele longitudinale originale. Oricum multumesc .
                            Andrei a dat mai sus codul piesei.
                            cu respect ati_yo6hsh
                            Last edited by andrei; 17 June 2008, 00:19.

Comment

@valeriuciprian: Da, nu citisem bine. Oricum, si ala e la fel ca la MCV.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google