La dealerul Nalba Galati barele sunt 615 lei.
Bara Pavilion Longitudinal
Collapse
X
-
Chiar au pus ceva adaos comercial... 100%!
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostLa dealerul Nalba Galati barele sunt 615 lei.
am sunat deja acolo dar nu trimit la brasov si chiar nu am pe nimeni la galati .
mai incerc la dealerul din iasi ca acolo am un prieten care este saptamana asta la iasi si daca la iasi se gaseste accesoriul respectiv ar fi bine
stii cumva ce adresa sau telefon au le reprezentanta dacia iasi?
Comment
-
Originally posted by dflorin69 View Post@yo6hsh: Maiine iti voi trimite toate datele necesare. Daca pretul iti va conveni, cred ca se poate rezolva prin ramburs....
stii cumva adresa de la dealerul din iasi sau un numar de telefon de acolo?
sau o adresa de web?
multumesc...........
Comment
-
Se gasesc transversale sau transversale puse pe longitudinale, si costa 50 euro, la dealer.
Comment
-
50 euro bucata?
care e diferenta fata de cele din bazar, se merita sa iei originale?
adika sunt mai rezistente sau au sistemul de prindere diferit?
daca are cineva o poza cu sistemul de prindere il rog sa posteze pentru ca vreau sa-mi pun portbagaj tip cutie.Attached Files
Comment
-
50 euro amandoua.
Eu zic ca sunt mai rezistente si sistemele de prindere sunt mai bune si mai exacte, la cele originale.
Comment
-
Sunt mai rezistente decat crezi. Sunt facute de aceeasi firma care le face si pe cele pentru Berlina, si au interiorul din fier, imbracat in plastic.
Comment
-
Pai mi-a zis tanti de la ghiseu sa ma uit la cele care erau deja puse pe sandero ca sunt la fel ca material si cand am vazut ca au plastic am fugit.
Deci zici tu ca au o bara metalica pe interior? Pai in cazul asta cred ca le mai fac o vizita sa-mi iau si eu.
Comment
-
Normal ca asa e. Nu exisa bare de plastic integral. Dar trebuie sa stii ca suporta maxim 80 kg.
Comment
-
Inseamna ca au o structura mai rezistenta, decat cele de pe Berlina, care sustin max. 80 kg.
Comment
Comment