Bara Pavilion Longitudinal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ceva poze o sa postezi? Ma intereseaza cum arata.

Comment

Uite cam cum arata
      alte poze nu am deocamdata
      Attached Files

Comment

In atasament se gasesc codurile reperelor ce compun barele de pavilion de MCV / VAN.Din cate am inteles, unele dintre acestea sunt disponibile la comanda la dealeri.
        Attached Files

Comment

Exact aia am zis si eu, numai ca era codul pe tot intregul, cu suruburi, capete si toate cele.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@andrei: Ai dreptate, dar codul 6001998213 nu se poate comanda la dealer, pentru ca este indisponibil ( acesta este cod de accesorii ).Insa pe componente ( pe coduri de piese de schimb ) sunt mai multe sanse de a obtine barele la comanda, tinand cont de faptul ca sunt posesori de MCV care nu doresc barele integral ci mai ales capacele din fata care, din experienta spun, se desfac foarte usor, necesitand lipire cu ceva gen superglue.

@yo6hsh: din cate am inteles, la dealerul din iasi s-ar gasi acum doua seturi de bare longitudinale dar sunt cam scumpe, am inteles ca aprox. 700 ron ( voi verifica pretul zilele astea si te voi tine la curent )

Comment

Stie cineva cum se demonteaza barele longitudinale? Stiu ca au suruburile alea mascate de capace de plastic dar intreb pentru cazul cand va trebui sa le pun la loc daca trebuie sa umblu pe interiorul masinii adica sa dau plafoniera jos? Sau au piulita fixata pe caroserie?
              Intreb pentru ca trebuie sa vopsesc cupola.

Comment

Se demonteaza scotand capacele din capete, nu e nevoie sa "desiri" masina. Sunt accesorii si se pot monta ulterior.
                Vezi si poza postata de dflorin69. "Piulitele" sunt pe pavilionul masinii sudate pe caroserie.
                @dflorin69: de unde ai "poze" din manual. Ai manualul? Vrem si noi!
                Last edited by detail; 8 April 2009, 21:34.

Comment

@all: In perioada 1.04 - 31.05 se desfasoara o campanie promotionala Dacia: - 20% pentru barele de pavilion, atat transversale, cat si longitudinale. De exemplu, pentru barele longitudinale MCV, pretul cu TVA este 450 lei
                  Last edited by dflorin69; 11 April 2009, 16:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google