If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cablu de acceleratie prea slab!...se poate face ceva?
Si mie mi se pare incomoda la drum lung. Ca e de la pozitie, ca e de la cat de slaba este sau nu pedala e incomoda. Pana si neveste-mii i se pare putin moale. Dupa ce a terminat scoala si am plecat cu masina ori nu accelera suficient ori imi pleca cu scartieli. Acum s-a obisnuit si ea
Concluzie: este si putin moale si pozitie incomoda
E adevarata problema pedalei de acceleratie obositoare la drum lung. Am incercat sa reglez scaunul: in fata-in spate...sus-jos...tot naspa se simte pedala.
Solutia am gasit-o din intamplare cand ma plictiseam odata pe sosea: m-am DESCALTAT! Am condus in ciorapi, super! Se simt excelent pedalele si nu mai doare nici glezna nici genunchiul.
Singura problema e ca trebuie sa ai destul de curat pe jos prin masina.
as dori sa conduca o masina ca a mea si cei doi colegi de mai sus care m-au ironizat si atunci poate or sa-mi dea dreptate...asta daca nu cumva au avut decat Logan pana acum!...in 22 de ani de soferie nu am intalnit asa ceva, sa ma dau jos din masina la fiecare 50-100 km sa imi dezmortesc picioarele!
Majorat la 32 de ani , hai sa recunoastem, loganul nu este prea confortabil la condus
poate cu alte scaune, poate cu alta pozitie a pedalei de acceleratie!
Tocmai ce m-am dat jos dintr-un seria 3 (2010-320d) dupa un drum de 80 km.
Diferenta enorma in legatura cu pedala de acceleratie. Nu am simtit nici cel mai mic disconfort la pozitia piciorului pe acceleratie. Acum,incerc sa gasesc o solutie pentru modificarea la pedala la Logan.
da-o dracu, n-am avut probleme pana la sibiu (270km) si tu te lauzi ca intr-o masina cat 5 loganuri ai stat comod 80km? pe distante de-astea sub 200km nu stiu daca are rost sa ne agitam, mie mi s epare ca pe la 200-250 incepe sa-si spuna cuvantul pozitia de condus. totusi, am condus si 800km fara pauze de dezmortire si nu-i un capat de lume. daca lasi scaunul jos, maxim in spate, spatarul relativ drept, nu e chiar obositor. corect, nici cel mai relaxant nu e
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
@Vasile: Te-as ruga sa mai lasi din sarcasm. Problema se pune in asa fel incat, nu trebuie ca unii/altii sa-ti suporte mistourile si umorul carcotas. E un avertisment ce include si postarile tale de pe celelalte thread-uri!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
si pana la urma... exista si o solutie?
ca si eu am aceeasi problema... pe un logan de la locul de munca pe motorina, are arcurile de la ambreiaj si acceleratie mult mai ferme si comode la drum lung, a mea cand ma urc pe ea, o cam turez in prima faza, pana se invata piciorul cu... acceleratia...
Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)
Din cate am auzit, dci-urile cu acceleratia pe cablu au montate o contragreutate pe acesta, pentru evitarea transmiterii vibratiilor de la motor la pedala, fapt ce o face mai... "ergonomica". De ce nu si la benzinar?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
darksid3 sarcasmul are propriul lui rol in societate si civilizatie, cand 3-4 persoane sustin un adevar iar o alta persoana nu vrea sau nu poate sa priceapa, sarcasmul este ultima solutie civilizata de abordat. Puteai totusi sa-mi lasi macar jumatate de post nu sa-l stergi de tot, nu pentru nr. de posturi, partea cu acceleratia TIR-urilor era chiar pertinenta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment