Salut A Incercat Cineva Sa Monteze Anvelope Pe 195/65/15 Pe Golan Mcv.cred Ca Pe Spate Merge Dar Fata ..........atinge Pe Undeva Din Cauza Directiei.gaurile Sunt Cam Mari In Aripi Si Se Vede Naspa.mersi De Sprijin
Anvelope Pe 195
Collapse
X
-
Originally posted by ALEX TUDOR View PostSalut A Incercat Cineva Sa Monteze Anvelope Pe 195/65/15 Pe Golan Mcv.Cred Ca Pe Spate Merge Dar Fata ..........Atinge Pe Undeva Din Cauza Directiei.Gaurile Sunt Cam Mari In Aripi Si Se Vede Naspa.Mersi De Sprijin
baftaNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Io am 205/45/16 si nu prinde niciunde...Ma refer la latime.
Pe 15 nici atat nu o sa aveti probleme...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu are cum sa influenteze kilometrajul deoarece 185 sau 195 este LATIMEA cauciucului exprimata in mm si nu poate decat sa confere o crestere a stabilitatii si o f usoara crestere a consumului datorita cresterii coeficientului de frecare cu asfaltul,60 sau 65 este talonul exprimat in mm iar 15 este diametrul jantei exprimat in inch.Nu mai da informatii eronate .Rotile mai mari in diametru pot influenta kilometrajul(cauciuc cu talon mare pe janta cu diametru mare) nicidecum latimea cauciucului.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Originally posted by burtosu View PostNu are cum sa influenteze kilometrajul deoarece 185 sau 195 este LATIMEA cauciucului exprimata in mm si nu poate decat sa confere o crestere a stabilitatii si o f usoara crestere a consumului datorita cresterii coeficientului de frecare cu asfaltul,60 sau 65 este talonul exprimat in mm iar 15 este diametrul jantei exprimat in inch.Nu mai da informatii eronate .Rotile mai mari in diametru pot influenta kilometrajul(cauciuc cu talon mare pe janta cu diametru mare) nicidecum latimea cauciucului.
195 - inseamna latimea anvelopei;
60 sau 65 - inseamna raportul dintre inaltime si latime (ex: Daca ar fi o anvelopa 185/65 R15, inseamna 185 latimea, inaltimea (marimea talonului )este 65% din 185 adica 120.25 mm, si 15 inch diametrul jentii)
15 - diametrul jentii exprimate in inch.
Deci odata ce modifici latimea anvelopei se modifica si latimea acesteia.
Daca vrei sa pui totusi anvelope de 195, nu poti pune 195/65 , trebuiesc puse 195/55 sau 60 (ar fi mai apropiat dar nu stiu daca exista.
Comment
Comment