Vandalism?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vandalism?

Din pacate azi-dimineata cand am vrut sa plec cu masina am gasit-o fara ambele oglinzi retrovizoare.. Au fost niste vechi "amici" , mai mult ca sigur.. E pe urmele lor politia si am sa ma distrez mai tare decat au facut-o ei cand mi le-au smuls..
    Attached Files

Mare nesimtire

Comment

Mare fericire cand am sa-i intalnesc pe holurile politiei, prin salile de judecata..

Comment

Funky , urata treaba,sper sa o rezolvi si sa fie prinsi cei care au facut asta.
        sigpic

Comment

Mamaaa ce nashpa arata Lunganu fara oglinzi.
          Ce marleti sunt aia care i-au facut asta la masina, ca oricum nu au ce face cu oglinzile alea acum.
          Zi macar ca ai CASCO si ca ai facut deja hartiile necesare ca sa repari saraca masinuta.

Comment

Sunt niste nesimtiti cei care au facut treaba asta...
            Sper ca ai CASCO...

Comment

Sper din tot sufletul sa-i depisteze pe ticalosi, nu pot sa cred ca ti-au facut asa ceva la MCV. Sti, eu m-am gandit sa-mi montez o camera de supraveghere in parcare, cred ca vor fi foarte utile pentru toata lumea.
              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Man, sorry de cele intamplate. Casco, politie, etc...Tine-ne la curent.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Imi pare rau de cele intamplate. Daca ii prinde pe hoti, primul lucru pe care l-as face ar fi sa le trag o bataie de sa le sune apa-n cap.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Ce gunoaie de oamnei Ar merita sa le rupi capu !!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Chiar mai mult decat sa le rupi capu'!!
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Acum trei-patru luni, în parcarea de pe strada mea (de-a lungul străzii şi blocului), au fost zgâriate (destul de adânc) circa 30 de masini in linie (care cum au apucat a ramane parcate peste noapte - fie pe capota de la motor, fie pe portbagaj) pe toata latimea masinii. Am fost la politie cu alti doi vecini... Degeaba, politistii s-au scarpinat in... Si ne-au sugerat sa nu facem plangere, ca nu au cum sa-i prinda. Solutia: fie organizam potera noaptea si-l "macelarim" singuri pe vinovat daca-l prindem, fie punem camere de supraveghere (si-l macelarim pe vinovat la o data ulterioara)

Comment

Problema nu este ca ti le-a rupt... Da trebuie sa te duci sa faci acte sa ti le inlocuiasca si daca poti sa stai sa te uiti la mecanici cand ti le pune, ca sigur nu o sa le puna cum erau(uitate la topicul deschis de mine pt mai multe detalii)..
                          Cat despre camerele de luat vederi nu ar fi cea mai buna solutie, daca cineva ti-a facut ceva la masina(zgariat, rupt, spart cauciuce...Etc) si a doua oara pui camera daca tu te duci la politie sau in instanta cu filmarea mai multe ca sigur nu se va lua in considerare, ca sa pui camera iti trebuie acordul multor institutii, asa ca mai bine ai urma legea "pumnului" daca tot il cunosti pe "infractor". Din partea mea rupei urechile si punele la masina ), sa vada si el cum este..Pacat ti-am spus..
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Cum oare pot sa puna oglinzile, in alt mod decat erau? Te-ai gandit putin?
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Le pune sub podu pedalier sau pe praguri
                              bine andrei
                              funky or fi dusmanii , sau camatari,ai imprumutat bani la cineva si apoi iai cerut inapoi ?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google