Sigur o fost HHO_PRIMO & company ........
Vandalism?
Collapse
X
-
Nasol rau de tot. Sper sa ai casco si sa se rezolve iar daca ii prinzi pe aia rupele capu prietene ca asta merit. Pacat de masinutza
Comment
-
Baieti, va multumesc ca sunteti alaturi de mine ..
singura "paguba" a mea a fost ca am umblat ieri de la 8 dimineata pana la 16 sa fac actele necesare.. Politie, asigurari, service.. Intr-un final am reusit si pana marti le voi avea la loc. Si spre bucuria mea un vecin mi-a anuntat azi bunica ca a vazut numarul masinii cu care au plecat indivizii nu mare mi-ar fi surprinderea sa aflu ca este exact cine banuiam eu ..
mi-a placut de baietii de la politie, s-au deplasat la fata locului (la mine in fata blocului) si au luat "probe" ..Adica, un vecin mi-a zis ca i-a vazut urcati pe masina, consumand alcoale.. Etc. Si le-am zis treaba asta politistilor si s-au pus pe treaba, amprente de pe masina, de pe dozele de bere (ce ma bucur ca-s de la tara si nu strang gunoiu' dupa ei), declaratii de la vecini. Sunt sigur ca ii va prinde si am sa incerc sa merg cu ei pana unde se poate..
masina are full casco, mi-a zis tipu de la asigurari ca daca nu aveam si ptr "vandalism" nu primeam nimic..
in rest ce sa va mai zic, nu prea am o ordine in care scriu, ca e tarziu, doar ce am ajuns de la lucru.. Am sa va tin la curent in continuare
Comment
-
Andrei si boris mai bine nu mai vorbiti, ca se vede ca nu ati fost fre-o data cu masina in service-uri. Cum se poate pune? Nu ti-o prinde bine, cablurile nu le mai pun cum trebuie protectia nu o sa mai fie- toate insiruirea asta de cuvinte ati fi inteles;o si din "nu o sa le puna cum erau".fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Acum vreo zece ani am ramas intr-o noapte fara 2 roti(la o Nova),cred ca au avut comanda pt ca au mai luat 2 tot de la o Nova in noaptea aia.Au venit, au luat amprente iar in maxim 2 luni am recuperat rotile.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
In momente d-astea iti dai seama cata minte le lipseste unora .... Asa zisi barbati. Ai ceva de spus, spune-o frate in fata si vedem la ce concluzie ajungem. Dar sa rupi oglinzile la masina ..... @funky, ce pot sa-ti zic, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si sper sa ti se rezolve cat mai bine.
Comment
-
Originally posted by ellada View PostAndrei si boris mai bine nu mai vorbiti, ca se vede ca nu ati fost fre-o data cu masina in service-uri. Cum se poate pune? Nu ti-o prinde bine, cablurile nu le mai pun cum trebuie protectia nu o sa mai fie- toate insiruirea asta de cuvinte ati fi inteles;o si din "nu o sa le puna cum erau".
Te intreb eu acum, cum sa nu ti-o prinda bine? Ca doar sunt 2 suruburi care trebuiesc prinse, si in alt mod nu o poate pune.
Cablurile au 2 mufe in capete, care se pun una in alta. Cat de prost poate sa fie electricianul sa nu le puna bine?
Protectia aia de afara, pe care o vezi tu, e de fapt impreuna cu oglinda, deci nu are cum sa nu o puna bine.
Comment
-
Ellodia poate la tine in oras/sat/comuna nu ti le prind sau monteaza alte accesori dar la noi in west se monteaza foarte bine,si totusi avem experienta de service cit nu ai tu ani de condus
"Andrei si boris mai bine nu mai vorbiti, ca se vede ca nu ati fost fre-o data" of of cum ai cumparat tezele la romana in generala
EU si ANDREI nu am fost "fre-o data"Last edited by boris; 28 June 2008, 10:50.sigpic
Comment
-
O vrea sa zica ceva de freon cand a zis "fre-o"?
Comment
-
Lol ma..
Cand vrei tu vi la mine in "sat"(bucuresti) si daca oglinzile sunt puse cum trebuie eu le mananc. Nu o fi electricianul/mecanicul asa prost, poate doar face...Nu imi explic.
Si de experienta cu condusul asa este nu am, nici macar nu am carnet. Dar daca eu iti spun ca la mine dupa ce am schimbat oglinda in Meridian nu mai este pusa ca inainte tu ma contrazici? Ai vazut tu cum este pusa de vorbesti...
Si nu te mai lua de greselile mele pentru ca am citit majoritatea posturilor tale si nu esti la distanta mare.. Si oricum poate nu stiu sa scriu corect da macar pot citi corect, fata de unii de pe aici(pe fiecare forum exista cate un "expert" ca voi)fara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment