Te rog sa-mi postezi si mie macar un post de-al meu unde am o greseala gramaticala si il imprim si mananc hartia aia. Ca vad ca e asa de greu sa-ti recunosti greselile...
Vandalism?
Collapse
X
-
-
oglinzi rupte
Originally posted by ellada View PostAndrei si boris mai bine nu mai vorbiti, ca se vede ca nu ati fost fre-o data cu masina in service-uri. Cum se poate pune? Nu ti-o prinde bine, cablurile nu le mai pun cum trebuie protectia nu o sa mai fie- toate insiruirea asta de cuvinte ati fi inteles;o si din "nu o sa le puna cum erau".
Comment
-
Originally posted by ellada View PostLol ma..
Cand vrei tu vi la mine in "sat"(bucuresti) si daca oglinzile sunt puse cum trebuie eu le mananc. Nu o fi electricianul/mecanicul asa prost, poate doar face...Nu imi explic.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Nu tie ti-am spus andrei ca ai greseli pentru ca nu tu ai atras atentia asupra acestui fapt...
Eu am avut masina din aprilie pana acum o saptamana in service si oglinda care a fost schimbata este stramba. Am fost la reprezentanta dacia din Militari pentru ca am garantie.
Apropo Andrei, daca citesti tu bine acolo ai sa vezi ca am recunoscut ca am gresit si acum mai adaug ceva sa vezi si din ce cauza, eu de la varsta de 8 la 11 ani jumate nu am fost la scoala pt ca am Fibrilatie atriala.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Originally posted by ellada View PostEu am avut masina din aprilie pana acum o saptamana in service si oglinda care a fost schimbata este stramba. Am fost la reprezentanta dacia din Militari pentru ca am garantie.
Si poti merge in orice service Dacia, din tara sau din strainatate sa repari masina, fie ca se schimba ceva pe garantie, fie ca o repari in urma unui accident.
Comment
-
Doamne ,ce pacat, pai daca ai vreo chestie nerezolvata cu propietarul masinii , ce treaba ai cu masina ? Mi se rupe sufletul cand vad asa ceva , sunt alte cai in care te poti razbuna ,dar lasa domne masina in pace , sa dea cel de sus sa-i prinda organu si sa le rupa mainile sa vada cum le sta exact ca la logan fara oglinzi ,pacat mare pacat .........
Comment
-
Bine inteles ca politia nu va gasi niciodata infractorul (nu gasesc ei pe cei ce sparg apartamente si pleaca cu jumate din apartament), si chiar daca-i gasesc e foarte greu sa mai recuperezi dauna si asta daca te duci in instanta si te judeci ceva vreme asa ca te lasi pagubas...
Sa nu uitati casco full e sfint...Last edited by ciprianeduard; 14 June 2009, 21:31.sigpic
Comment
Comment