Vandalism?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Apropos de treaba cu vandalismul o mica povestioara :
    - mentionez ca nu sunt un sofer slab , stiu sa fac garari laterale sau cu spatele in cele mai inguste locuri , dar aproape intotdeauna nu deranjez pe nimeni
    1. La 3 zile dupa ce mi-am luat masinutza care e un alb ARCTIC mi-au zgariat-o in parcare cu cheia "in carne" (era la 3 locuri de scara blocului deci sigur nu trecea nimeni printre) si in noaptea aia am primit o indoitura pe nervura portbagajului (de la un RANGE ROVER sofer care nu stie sa parcheze) mi-am dat seama a doua seara cand am parcat in aceeasi pozitie si am vazut Bara de protectie la nivelul indoiturii . Nah` ce sa mai zic?
    2. La cateva saptamani am gasit aripa spate stanga indoita putin pe nervura , peste 2 zile lovita mai tare pe aceeasi nervura
    3. Merg la munte , parchez la BRAN in parcarea cu plata , in stanga mea o MAZDA CX7 visinie altceva nu-mi aduc aminte despre , vin la masina gasesc o infundatura in aceeasi stanga spate dar la o inaltime destul de mare si - VOPSEA VISINIE de la acea mazda.
    4. In decembrie anul trecut am parcat in dreptul club PRINCESS parcata ca si celelalte masini (si culmea am rabatat si oglinzile) am gasit-o cu o oglinda ziceai ca-i ureche rupta (MARE NOROC ca oglinizile mele sunt prinse cu LANT :P)a tras un taran de ea si a descentrat-o din canelurile alea de sustinere . Mai departe ar fi prea mult sa va povestesc cat de mult sufera masinutza mea in mediul MARLANESC (de Dorobanti sau NU) de Bucuresti (pentru ca are numere de provincie) . Mi-e mila de ea , dar asta e , d-aia am facut iar CASCO nu se mai poate - le rup mainile si picioarele la taranii pe care-i voi prinde vreodata (nu stiu cum se face ca pana acum mereu au scapat)
    1.6 MPi Icy White

Comment

Cam multe daune la masina ta noroc ca ai casco asa este in romania,ai mers de fiecare data la ei nu au comentat?

Comment

Si pana la urma cine erau faptasii... cumva invidiosi pe tuningul tau? Cred ca ar fi primul caz rezolvat de politia romana.

Comment

Nu e numai in romania asa eu o am in italia de noua si la cateva zile mi-au da cu pumnul deasupra ultimului geam lateral dreapta,dupa asta un cretin a deschis usa si mi-a infundat dunga la usa stanga fata,acu cateva zile mi-au furat emblema aia cu dacia care e pe masca,asta e ce sa fac in casa nu pot sa o bag ca nu incape asa ca cu Dumnezeu inainte.

Comment

Numai un incompetent si redus mintal se poate razbuna pe un lucru care nu poate sa-i dea replica si corectia meritata. Si eu am avut ocazia sa vad asemenea oameni, numai ca le-am spus" daca ai ceva cu mine o rezolvam noi doi, dar nu sa ma razbun pe un obiect fara drept la replica.

Comment

Politia din pacate nu face nimic . Daca ii duci tu faptasul ,atunci il pedepsesc , daca nu - le pare rau
              1.6 MPi Icy White

Comment

Nu pedepseste nimeni niciun faptas de genul asta. Nu poate nimeni sa probeze faptele individului, decat daca este prins in flagrant (mai rar in Romania si numai la pont...). Nu merita dus la politie, fiindca ia numai o mama de bataie, te tine minte (cu tot cu masina) si atunci sa vezi vandalisme...
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

De la cine ia o mama de bataie? De la politie? Ma faci sa rad.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

@TopCat: Scuze ca nu am terminat de editat ieri postul: ia o mama de bataie daca nu da banu' de protectie.
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Adevar grait-ai.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google