Ce spuneti de acest martor !!!
Montat Diverse !!!
Collapse
X
-
Comment
-
woaa matheo... oare trebuia sa citim ca scrie pe lumina aia ''lipsa lichid de spalare a parbrizului''... mie unu tot un bec cu lumina portocalie mi se pare ca e nu vreun roman in litere... in fine ontopic pare interesanta ideea ta... am mai citit aici pe forum un topic despre martoru asta (ce inseamna, cum se monteaza, din ce se poate fabrica) si concluzia finala a fost = inutil
Comment
-
Dupa tine si indicatorul de carburant e inutil,sunt doar niste liniute,in fine, eu zic sa incercati sa apreciati lucrurile mici care va mai usureaza viata.
Masinile nemtesti il au,dar de ce l-au pus?! tot un bec galben e....daca nu stii sa citesti!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Investitie zero lei,timp pierdut doar
Am vrut doar sa va arat ca la fabricanti le-a fost lene sa mai puna un smd in plus,o sonda in vasul de lichid si cablaj........
Eu am reusit singur sa fac asta si o consider o facilitate,nu stau sa tot verific lichidul,mai este sau nu mai este sau sa ma trezesc in jumatea campului noaptea fara lichid....
Asa martorul incepe si clipoceste cind scade nivelul sub 800 gr si ramine aprins sub 500 gr
Comment
-
te-as ruga sa ne explici si noua unde mama zmeilor vezi tu pomelnicu ala ''lipsa lichid... bla bla bla'' pe lumina aia? daca puneam un desen cu ''NASA'' insemna k am racheta spatiala? cunosc cat de cat ce semnifica fiecare beculet al loganului, cei drept alea 5-6 ca mai multe nu are in bord dar macar ele au desenate un simpol care il recunosti mai repede, ba o pompita de ulei, ba un motor stilizat etc etc
Comment
-
Originally posted by ionutog View PostInvestitie zero lei,timp pierdut doar
Am vrut doar sa va arat ca la fabricanti le-a fost lene sa mai puna un smd in plus,o sonda in vasul de lichid si cablaj........
Eu am reusit singur sa fac asta si o consider o facilitate,nu stau sa tot verific lichidul,mai este sau nu mai este sau sa ma trezesc in jumatea campului noaptea fara lichid....
Asa martorul incepe si clipoceste cind scade nivelul sub 800 gr si ramine aprins sub 500 gr
Comment
-
prietene, iei totul asa cum este,ai dreptate,indica un cauciuc spart la racheta NASA!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment