Salut ! In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am postat unde nu trebuia, sau daca s-a mai discutat. Eu am cautat si nu am gasit nimic concret. Ceea ce vreau sa aflu e : unde se afla, sau care este cablul de alimentare pentru led-urile din bord (alea care le tot schimba lumea). Bineinteles, daca exista asa ceva. Motivul: vreau sa pun un dimmer pentru a putea regla intensitatea luminoasa. Pentru mine, intensitatea actuala este deranjanta pe timp de noapte. Va multumesc anticipat !
Intensitate Luminoasa Bord
Collapse
X
-
-
Uita-te la poza atasata ... S-a discutat ( de mult !) acest subiect, pe alt forum.
Pune o rezistenta de cca. 100-220 ohmi (0,25-0,5W) in punctul indicat, catre masa.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Ba da, un semireglabil ... dar ce folos sa tot "freci" iluminarea ?! O setezi asa cum iti convine, pui o rezistenta si cu asta gata !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
tot pe forumul celalalt era userul mariuscond(nu-s 100%sigur ca el), care si-a facut un dimmer in functie de lumina exterioara....
trebuie putin săpat pe google, si informatia iese la suprafata.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
@mariannn - nu mai trebuie sapat deloc.
Dupa schema postata de userul mentionat de tine pe forumul celalalt am realizat dimmer-ul respectiv si functioneaza ireproasbil...chiar de la data postarii acolo. Spor la traba!
Toate Bune!Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Fratello View PostUita-te la poza atasata ... S-a discutat ( de mult !) acest subiect, pe alt forum.
Pune o rezistenta de cca. 100-220 ohmi (0,25-0,5W) in punctul indicat, catre masa.I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Originally posted by mariannn View Post@Teo21din
nu nu!
din contra, o rezistenta in serie, scade intensitatea ledului!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Asa cum am mai spus, daca se studiaza se gaseste un raspuns corect si nu se umple forumul cu fel de fel de idei creţe. Rezistorul montat acolo v-a mentine aceasi intensitate a afisajului la punerea pozitiilor. Explicatia se gaseste in analiza schemei nu a pcb-ului. "Vinovati" sunt 2 tranzistori dar de aici deja ne pierdem in "ilectronică"
Toate bune!
Sent using Forum RunnerMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
Comment