Salutare! De curând, tatăl meu și-a cumpărat un Logan MCV. E normal ca roata de rezervă să aibă un cauciuc de la altă firmă, comparativ cu cele de pe mașină? Cele 4 puse pe mașină sunt Continental, iar cel de pe roata de rezervă este un Barum (toate de vară).
Cauciucuri/roți MCV
Collapse
X
-
Cauciucuri/roi MCV
Originally posted by Old Driver View PostTot Barum am si eu pe rezerva.Masina luata in iulie 2016 Laureate 1.5 dci 90 CP.Pe deasupra are si janta de tabla
Mari hoti astia de la Dacia
Inainte de ai face hoti nu înteleg de ce te asteptai sa gasesti janta de aliaj pe rezerva...pe bune???nici o marca de maina nu face acest lucru...acum la laureat îti da chit de pana si la Prestige roata normala de rezerva...oricum ati fost informati de toate aceste lucruriLast edited by puscoiuionut; 30 October 2016, 18:48.
Comment
-
Cosa C din famile are roata de rezerva din aliaj, identica cu cele de pe masina.
Nu stiu cum e la la alte masini, dar marcile germane au ca optiune "roata rezerva din aliaj", pentru care platesti in plus. Standard este janta de tabla.Last edited by vitriol; 30 October 2016, 19:21.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by puscoiuionut View PostInainte de ai face hoti nu înteleg de ce te asteptai sa gasesti janta de aliaj pe rezerva...pe bune???nici o marca de maina nu face acest lucru...acum la laureat îti da chit de pana si la Prestige roata normala de rezerva...oricum ati fost informati de toate aceste lucruri
Am crezut ca daca aleg ca optiune sa am jante aliaj si janta rezervei e de aliaj.Imi cer scuze daca ti-am iritat ochii cu postarea mea.
Doar imi spuneam parerea,daca dumneata lucrezi la DACIA,sa fii sanatos.
@Vitriol daca era in optiune si rezerva cu janta aliaj,sigur as fi ales-o.La 12.300 euro cat a costat masina full option,janta de aliaj a rezervei era doar un fleac.Last edited by Old Driver; 30 October 2016, 21:05.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Chiar asa, batrane sofer, de ce nu casti ochii inainte de a cumpara ceva?
Asa ca fapt divers; cate marci de masini ofera janta de aliaj, ca rezerva? Unii producatori ofera doar kit de pana, in locul rotii si vorbim de Touran, Audi, Passat, Golf...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment