If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De ce ar pica? In mod normal robotizata face acelasi lucru pe care il face omul, dar mai eficient!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Bnuiesc ca la asta se referea Andyno când a spus ca daca e manuala merge bine. Nu vreau sa intram in polemica si sa fim off-topic.
A mea nu are face-lift, este modelul prestige.
Salut! Felicitari pentru achizitie. si eu ma gandesc la un logan prestige, 1.5 easy-r, dar berlina. O intrebare am: doar 500 de euro ti-au facut discount de la dealer? si la ce dealer ai fost?
Masina este MCV prestige 1.5 dCi 90 cp,pe langa tot ce implica aceasta versiune am mai "pus" pe ea:MEDIA NAV si PACHET SECURITATE(Cruise control ) care include volan si schimbator piele.discount total 900 euro---500 ca este prestige si alti 400 program fidelizare (a 2 Dacia cumparata dupa cea din 2010) Dealer DEDEMAN AUTOMOBILE.azi au zis interval predare 20-24 ianuarie
12730 euro total,au zis (DEDEMAN)ca imi dau gratuit presuri de origine Dacia si nu platesc numerele rosii
Last edited by puscoiuionut; 17 January 2017, 22:43.
Reason: Automerged Doublepost
Ne-am decis si noi sa ne luam o masina. As merge pe MCV Prestige 0.9 TCE. As fi vrut robotizata dar am citi cateva forumuri si se pare ca ar fi ceva probleme. Ina cest caz, o sa aleg Navi-ul + camera + schimbare culoare. Parca iese la 12.200. O sa o iau prin credit + Rabla. Voi spuneti ca pot sa obtin si pret mai bun? Adica exista si altceva in afara de pretul de lista? sau aceste promotii se aplica doar la cash?
Salutare,
Aseara am avut o discutie mai lunga cu un fost agent de vanzari de la ei, care imi recomanda sa nu merg pe motorul 0.9TCe pt MCV. Spunea ca pt Loganul berlina e perfect, dar ca pt MCV (eu vreau si varianta Stepway) ar fi prea mic. Iar singura alternativa ar fi doar 1.5-ul diesel, cu saltul de pret considerabil.
Vad ca sunteti cativa pe aici cu motorul de 0.9, lamuriti-ma si pe mine, va rog, cum e cu consumul si cu puterea daca ati mers cu ea incarcata?
In plus, spunea ca are spatele destul de usor si iarna cam fuge de spate daca nu ai ceva mai greu in portbagaj..
Toata discutia asta mi-a cam dat calculele peste cap, ca eu ma hotarasem deja la un Prestige, 0.9TCe ...
Multumesc
(nota: am pus varianta cu EasyR, e diferenta de 5kg intre manual si robotizata deci irelevant)
Vorbim de o diferenta intre 60 si 73KG intre ele (din specificatii).
Un MCV are greutatea unei berline + un pasager (usor) as zice.
~~~~
Vrei cu Easy-R? Aici ai un avantaj la diesel: cutia in 6 trepte.
~~~~
Legat de instabilitate: iti pot spune ca pe teren ud (ploaie torentiala) nu fuge spatele asa usor (am testat personal intr-o zona libera, non-rutiera). Pe zapada nu am apucat sa o testez inca.
I have no special talent. I am only passionately curious.
Evident ca da. Ai vorbit cu unul care nu stia despre ce este vorba.
Plus ca MCV are spatele mai greu ca berlina.
Puteai sa te uiti in fisele tehnice la ambele variante atat la performante cat si la greutate spate etc...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment