If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ajuta-ma sa inteleg ....masina ta nu are carenaje la rotile spate? Eu din ce am vazut la mine sunt, dar sunt jumatati, adica partea de sus unde vine amortizorul nu este acoperita de carenaj.
Are carenajele alea pe jumatate. Cele de la Novline acopera complet interiorul.
Apropo, si la voi se aud asa tare pietricelele aruncate de roata in carenaje? Am impresia ca trebuie sa le caut prin masina... La rabla de Golf 3 nu se auzea asa..
Da, cel putin la mine se aud tare, posibil ca loves in partea aia de sus unde nu are carenaj.
Acum parerea mea, nu crezi ca e mai bine sa lasi fara carenaj si sa dai cu o solutie impotriva ruginei in acea zona? Daca este sa ai carenaj acolo e un loc foarte bun in care se poate aduna umezeala si alte porostii care pot duce la aparitia ruginei.
Eu am facut tratament antirugina la masina, peste cel de fabrica. Frica cea mai mare o am la carenajele care acopera marginea la aripi.
Find many great new & used options and get the best deals for DINITROL 4941 Underbody Solvent Based Underbody Coating 1 L Canister - Black (1117901/S) at the best online prices at eBay! Free delivery for many products!
Mulțumesc, Vyp, exact asta vroiam sa aflu, dacă se potrivesc cele de logan berlina după 2014. Când am vb cu cei de la novline, din Cluj, mi-au spus ca au mai dat de berlina pt MCV și nu au avut Retururi sau reclamații. Cumva acum eu asteptam o confirmare. Mulțumesc încă o data, am sa le comand și eu. Am văzut acum și pe thread-ul tău pozele, arata super, acoperă foarte bine. La prinderi vin exact sau mai au nevoie de vreo adaptare?
se potrivesc fara adaptari, nu au gaurile date pentru prinderea pe semiaripa dar am pus carenajul pe pozitie si am apasat putin pentru semn dupa care am crestat cu varful la cuter.
La mine au dat prima data pe raspundere proprie ca raman cu ele daca nu merg si dupa montaj am sunat la ei si i-am informat ca se potrivesc si sa le comercializeze si pentru mcv sa nu mai refuze comenzile cum au facut cu mine.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Le comandasem si eu de craciun, dar mi-au raspuns la inceputul anului ca nu le mai au si ca o sa ma anunte cand sunt din nou disponibile, dar pana acum nu au zis nimic nici ei nici eu
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Ma incearca un gand cu jantele pe 17, dar ma incurca si anvelopele noi pe 16 si garda mai mica...
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Last edited by Marius Ile; 28 January 2018, 18:21.
Reason: Automerged Doublepost
Salutare! Am gasit condens in tripla dreapta, numai pe margine. Vreau sa stiu daca mai are cineva problema si daca face obiectul garantiei.
In cea stanga era ok.
Le comandasem si eu de craciun, dar mi-au raspuns la inceputul anului ca nu le mai au si ca o sa ma anunte cand sunt din nou disponibile, dar pana acum nu au zis nimic nici ei nici eu
Pe mine m-a sunat luni ca au intrat in stoc si ca mi le timite, ieri mi-au ajuns, sambata viitoare le montez, impreuna cu aparatorile de noroi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment