If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si oare nu s-ar putea adapta manerul de la Lodgy? Ar fi foarte bine, intr-adevar..
Tot legat de retractabila asta, se poate scoate/demonta usor? Nu am incercat dar ma gandesc ca va veni si ziua cand voi avea nevoie de generosul spatiu dat de portbagaj + locuri spate, iar retractabila aia sta acolo fix in mijloc, ca o bariera..
Si oare nu s-ar putea adapta manerul de la Lodgy? Ar fi foarte bine, intr-adevar..
Tot legat de retractabila asta, se poate scoate/demonta usor? Nu am incercat dar ma gandesc ca va veni si ziua cand voi avea nevoie de generosul spatiu dat de portbagaj + locuri spate, iar retractabila aia sta acolo fix in mijloc, ca o bariera..
Se scoate foarte usor impreuna cu tavita, printr-o simpla tragere.
Eeeee, in sfarsit inca ceva de urmarit, ma intereseaza si pe mine, eu chiar ma gandeam sa caut pe ca dezmembrari o masina lovita in spate de la care sa pot lua la un pret de chilipir acel maner si sa-l adaptez la mine decupand cu grija in acel loc. Sunt multe modele de masini de la care se poate lua acel maner.
Eeeee, in sfarsit inca ceva de urmarit, ma intereseaza si pe mine, eu chiar ma gandeam sa caut pe ca dezmembrari o masina lovita in spate de la care sa pot lua la un pret de chilipir acel maner si sa-l adaptez la mine decupand cu grija in acel loc. Sunt multe modele de masini de la care se poate lua acel maner.
Asta e si planul meu, ca separat sa cumparam acel maner de la Dacia se pare ca nu sunt sanse
Pai sanse nu cred ca sunt sa cumperi de nou nici de la alt dealer acel maner dar eu am vorbit deja pe la dezmembrari si am ceva promisiuni de pe late marci, o sa decupez ruloul meu in zona respectiva si o sa adaptez manerul si revin cu poze cand rezolv. Nu cred ca va fi mare inginerie aceasta adaptare. Este mai greu de gasit pentru ca poate fi luat doar de la vreun rulou stricat, altfel nimeni nu strica un rulou bun pentru un plastic.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment