Logan MCV Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan MCV Facelift

Dacia va prezenta modelul Logan MCV restilizat la Salonul Auto de la Paris, în octombrie, iar data începerii comercializării maşinii şi pieţele pe care aceasta va fi disponibilă vor fi anunţate ulterior, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont. "Salonul Auto de la Paris este un eveniment important pentru noi şi, evident, am pregătit surprize", a declarat Fourmont.

Întrebat dacă în cadrul evenimentului auto vor fi prezentate Logan MCV restilizat şi un concept care să prefigureze viitoarea Dacia SUV, Fourmont a confirmat pentru primul model, însă a refuzat să dea detalii despre SUV. "MCV facelift va fi la stand. La Salon veţi vedea dacă am mai pregătit vreo surpriză sau nu", a adăugat oficialul Dacia.

El a explicat că o decizie privind începerea comercializării Logan MCV restilizat urmează să fie luată în luna octombrie. Tot atunci Dacia va decide şi care vor fi primele pieţe pe care va fi distribuită varianta îmbunătăţită a automobilului. Fourmont nu a precizat nici când ar putea începe livrările Logan MCV facelift, menţionând că decizia va fi luată după analizarea reacţiei pieţei, fără a avansa un termen.

Trei automobile Logan MCV restilizate, cu numere de înmatriculare de probe, au fost fotografiate, miercuri, pe autostrada Bucureşti - Piteşti (A1). Maşina are interiorul şi partea frontală similare cu ale Logan Sedan restilizat, iar în partea din spate se regăsesc mici modificări la nivelul barei de protecţie.

Sursa: Mediafax
    Attached Files

Din cate vad nu sunt modificari prea mari
    sincer nu imi place asa de moolt fata de cel "vechi"
    http://www.loganclub.ro/forum/my_ph2_x-t6809.html

Comment

Nu prea e face-lift adica putintele modificari si nici mie nu prea imi place mai misto sedanul
      sigpic
      !

Comment

Da si eu zic ca e mai frumoasa berlina

Comment

Daca asa va arata la prezentare...Nu are nimic impresionant,poate la interior...Oricum,MCV-ul actual este mult mai agreabil. Sunt usor dezamagit...

Comment

Nu poti sa schimbi prea multe la o masina perfecta
            Poate mai sunt modificari si nu vor sa le arate(SECRET):l
            sigpic
            !

Comment

Oglinzile laterale par putin inclinate in jos ...
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Am vazut si eu unu live cand am trecut pe la mioveni e foarte finut mai mult imi place tancu meu
                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Sincer eu cred ca nu se potriveste face-liftul pe MCV
                  Ma gandeam la alte mosificari nu la aceleasi ca si pe berlina cel putin partea fata....
                  Last edited by vdmihai; 25 September 2008, 13:27.
                  sigpic
                  !

Comment

Oglinzile nu sunt deloc inclinate, stau bine.
                    De observat noile capace...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Primele fotografii oficiale:
                      Attached Files

Comment

In afara de bara fata care sincer nu ma omor dupa ea in rest un facelift slabut. Mult mai misto este sedanul dar fara sa i vad fata
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Interiorul e un mare pas in fata...Spre deosebire de pre-seria de Sandero in care m-am urcat si miscam toate plasticele cand trageam de ele, mai nou un coleg a luat Lgn berlina facelift si in asta e mult mai solid interiorul si arata muuuult mai bine....Oricum cand mi-am luat MCV-ul aveam reticente dar acum mi-au trecut... si daca puteam sa mai astept luam faza doi fara niciun stres....Dar nu am putut astepta...Eram fortat de imprejurari

Comment

Pai la MCV nici nu prea se putea face mare lucru, dar arata mult mai bine cu bara spate noua si cu manerele si oglinzile vopsite in culoarea caroseriei.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mi se pare cam aiurea ca nu au vopsit si badourile de protectie de pe usi.
                              In tara momentan.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google