Cred ca ii fara montaj ,Andrei ,daca Gabi G cauta gaurile de montaj , ii scump tare..............
Spatiu Depozitare Plafon MCV
Collapse
X
-
-
eate foarte util mai ales daca ai copii. de cand am masina local acela este plin cu.....jucarii, pernute pentru dormit, hartie igieanica, cutie servetele pop-up, carte de citi sotiei ... si alte lucruri pe care nu le tin in torpedo. si nici nu ii incolmodeaza pe cei ce stau acolo sau pe cei de pe randul 3. am uitat sa adaug la lista....mancare copii cand plecam la drum si pet-uri cu apa.
.... la chestia cu hanina bagata acolo nici nu m-am gandit....crdd ca nu am mai avut timp sa ma mai gandesc...Last edited by mikel; 13 December 2008, 07:42.
Comment
-
are cineva si vreo poza cu spatiul asta? intreb ptr un prieten...
Comment
-
Originally posted by Gabi G View PostDaca face cineva poze si le pune pe site poate aflu si eu cum se monteaza? Se face mai cald vine primavara si poate mi-l si montez, ca-l am de vreo 4 luni cumparat !
Comment
-
a mai achizitionat acest spatiu cineva ? dintre posesorii de mcv care au asa ceva ,va rog puneti ceva imagini ,sa vedem nu putem face o copie fidela dar cu costuri ceva mai reduse.
Comment
-
domnu poate te ajuta pozele astea, e un tip din franta, am intrat un pic la el pe forum pe thread, am vreo 50 poze sau mai mult cu modificarile masinii lui...
din poze poate si cu putina imaginatie iti dai seama cum sa faci mai departeLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
adicata, incearca sa faci o poza mai de aproape la prinderea de pe laterala din spate, ca vad ca acolo e ceva in plus...parca e ceva ce include si manerul in care se introbaga tija de la spatiul de depozitare...
pare ceva mai special...ca idee pentru cei interesati de bricolaj de pe acest threadLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
si cu pozitionarea precisa a suportului , fa poze din toate unghiurile si pozitiile ,prinderi etc.......
Comment
Comment