Spatiu Depozitare Plafon MCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Esti o bomboana !!

Iti multumesc mult de tot pentru ajutor !! Sunt afon in domeniu, habar n-aveam ca piesele au coduri...
    Multumesc inca o data !!

Comment

este frumos si practic eu am la un Kangoo dar sincer costa extrem de mult ,nu merge o smecherie alta adaptare ceva nu stiu.???
      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Este foarte util acel spatiu suplimentar.Mie acum imi pare rau ca nu am comandat plasa ce desparte spatiul portbagaj de intregul habitaclu.

Comment

Salutare, este intradevar util, nu degeaba l-au gandit, dar pana acum nimeni n-a zis daca obiectele pe care depozitezi acolo stau in siguranta sau cad la orice denivelare mai mare a drumului (vorbim de gropi ca denivelari nu mai sunt de mult). Ma interesaza in mod special ca ma duc la pescuit si drumurile pe balti sunt cum sunt (drumuri e mult spus). Multam mult pentru raspunsuri.
          Am gasit intamplator un forum cu imagini destul de clare referitor la montarea acestui kit de depozitare: http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet1193.htm
          Sper sa fie util celor interesati.
          Numai bine tuturor.

Comment

Bravo DION bun site tau iti da mura in gura cum sa instalezi singur .Cred ca sta destul de bine ce pui in el acum depinde si ce pui acolo .
            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Originally posted by Dion View Post
              Salutare, este intradevar util, nu degeaba l-au gandit, dar pana acum nimeni n-a zis daca obiectele pe care depozitezi acolo stau in siguranta sau cad la orice denivelare mai mare a drumului (vorbim de gropi ca denivelari nu mai sunt de mult). Ma interesaza in mod special ca ma duc la pescuit si drumurile pe balti sunt cum sunt (drumuri e mult spus). Multam mult pentru raspunsuri.
              Am gasit intamplator un forum cu imagini destul de clare referitor la montarea acestui kit de depozitare: http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet1193.htm
              Sper sa fie util celor interesati.
              Numai bine tuturor.
              N cade nimic de acolo, pentru ca are o buza in fata.:bigtongue:
              Last edited by adicata2003; 15 February 2010, 18:12.

Comment

Salutare tuturor
                Multam pentru raspuns @tvstar si @adicata. Asa ma gandeam si eu, ca nu ar cade de acolo , dar a fost o intrebare de control in ideea ca mai pot aparea diverse situatii in care se intampla acest lucru. O sa-mi comand si eu acest kit de depozitare cat mai curand (se apropie primavara cred eu, desi dupa cum a fost azi in Bucuresti slabe sperante si trebuie sa planific sezonul de pescuit 2010). Acum nu stiu daca o sa-l montez eu sau o sa ma duc la service. Ramane de vazut. Regret acum ca nu l-am achizitionat cand am cumparat masina, dar asta e, am facut o mica economie atunci ca sa dau acum mai mult (probabil, nu stiu cat o sa ma coste in total). Ma bucur ca sunt util cu site-ul gasit, orice informatie este bine venita tuturor consider eu. Asa am invatat si eu de la voi o multime de lucruri.
                In rest, numai de bine tuturor si mii de km fara probleme si evenimente.

Comment

salut colegii caut si eu tavita portbagaj pentru mcv,poate ma indruma si pe mine cineva mersi

Comment

trebuie sa precizezi ........sunt tavite ptr. 7 locuri si tavite ptr. 5 locuri, eu am de berlina ,putin adaptata dar isi face treaba de minune..........iar de gasit ,aici pe forum era un coleg care vindea asa ceva .
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Eu am gasit in Selgros, dar acum 2 ani cand am luat masina. Este foarte utila si se intretine usor.

Comment

revin tavita mcv 5 locuri,dactimi si mie adresa colegului de pe forum

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/vand_t...7.html?t=10217 uite aici,poate iti este de ajutor.
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

mersi colegu

Comment

salut , daca nu reusiti sa-l montati singuri cautati tapiterul de la ASV si il pune la negru,este bunsuportul poti pune pe el un DVD de plafon + umbrela de ploaie etc

Comment

In primavara am citit aici despre acel suport,l-am comandat la dealer Auto Becoro Baia Mare si in 5 zile l-am primit pt 450 lei.Pt montaj au cerut 150 lei dar au recunoscut ca nu au mai montat asa ceva si aveau frica a-mi decupa zona de prindere in tapiterie la manerele de la usi.Am renuntat la montajul lor si l-am montat eu in circa 1 ora. Este foarte practic sta bine, nu scartie il recomand cu caldura.Montajul se face foarte usor doar atentie la decuparea tapiteriei la manere pt a nu decupa mai mult decit acopera suportii din plastic.Caroseria are prevazute locurile de prindere. Montajul l-am facut pe un mcv laureat-personal- din 2007 cu 7 locuri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google